Vacancies

Vi søker geoteknikere til Norconsult i Bodø

Office location
Bodø
Application deadline
5/7/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Er du engasjert, kunnskapsrik og har bred erfaring innen geoteknikk? Vi søker deg som vil være med å styrke opp vårt geotekniske miljø. Hos oss vil du få meningsfulle oppgaver og utfordringer!

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av 95 geoteknikere i Norge fordelt på flere kontorer rundt omkring i landet. I tillegg har vi 18 geoteknikere i Sverige og egne feltavdelinger med borerigger og laboratorium i Molde og Gøteborg.

Miljøet i Bodø er under oppbygning og grunnet stor tilgang på geotekniske oppdrag ønsker vi å øke kapasiteten ytterligere innen dette fagfeltet i Nord-Norge.

Geoteknikk i Norconsult har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havner og kommunaltekniske anlegg.

Vi søker nå erfarne sivilingeniører (MSc.) til vårt kontor i Bodø. Du vil få muligheten til å være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i å bygge et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver.

Norconsults kontor i Bodø har 80 medarbeidere. Norconsult i Bodø utfører tverrfaglige ingeniørtjenester innenfor både arkitektur, landskap, byggeteknikk, brannteknikk, tekniske fag, samferdsel, plan, VA, miljø og prosjektadministrasjon. Bodøkontoret har en god blanding av medarbeidere, både yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også spisskompetanse innenfor flere sentrale fagfelt. Vi holder til i nye og moderne lokaler i Bodø sentrum.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

I hovedsak geoteknisk prosjektering og rådgiving i bygg og anleggsprosjekter på oppdrag for offentlige etater, entreprenører og private utbyggere.

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant høyere utdanning (MSc.) innen geoteknikk.

 • Har relevant praksis, men nyutdannede vil også være aktuelle.

 • Behersker aktuelle beregningsverktøy.

 • Har god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk.

 • Er faglig ambisiøs med gode analytiske evner.

 • Har gode samarbeidsevner samt evne til selvstendig problemløsning.

Hos oss får du:

 • Ansettelse i Norges største rådgivende ingeniørfirma og en av landets mest attraktive arbeidsgivere for teknisk utdannede personer.

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag.

 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger.

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi.

 • Fleksibel arbeidstid.

 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat.

 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift.

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser.

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad:

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne avdelingsleder Erling Solheim, telefon 45 40 47 87.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Erling Johan Solheim
Erling Johan Solheim
Avdelingsleder Kontor