Vacancies

VA-projektör

Office location
Växjö
Application deadline
12/8/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Till vårt kontor i Växjö vill vi anställa dig som vill vara med och bygga och förstärka vår kompetens inom VA-projektering. Växjö har idag 35 medarbetare inom flera olika teknikområden, medan marknadsområdet Vatten & Avlopp i Sverige består av ca 110 medarbetare. Växjökontoret är centralt beläget med nära till stationen, och det gäng som finns här är glatt, med högt till tak och har en tillåtande miljö.

Din roll

Arbetsuppgifterna formas beroende på vem du är. Arbetsuppgifterna skulle kunna vara att du jobbar med VA-projektering, utredning, uppdragsledning så väl som med teknikansvar, men också som specialist och teknikstöd.

Din profil

  • Har relevant utbildning inom vatten och miljö samt god skriv- och talförmåga på svenska
  • Har 2 års erfarenhet eller mer av branschen
  • Arbetar med t ex VA-projektering och dimensionering av dagvatten, spillvatten och dricksvatten, utredning m m

Som person är du engagerad, trivs med självständigt arbete och har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kund samt har förmåga att ta egna initiativ.

Vårt erbjudande

  • En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
  • Spännande och intressanta projekt
  • Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
  • Kompetensutveckling med bland annat studieresor i Europa
  • Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka
  • Våra värderingar som innebär att vi är kompetenta, engagerade, inkluderande och pålitliga. Detta präglar vårt arbetssätt internt och i alla våra möten med omvärlden.

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Susanne Sellin
Susanne Sellin
Gruppledare