Vacancies

Unga talanger Väg / VA / Mark

Office location
Helsingborg
Application deadline
11/8/2020
Type
Permanent
Type
Adviser

Till alla våra intressanta infrastrukturprojekt söker vi nu unga talanger med intresse för projektering av väg, va och markuppdrag.  Hos oss får du arbeta med roliga och utvecklande projekt, i ett medarbetarägt bolag med platt struktur. 

Din roll

Norconsult erbjuder tjänster under hela processen vid byggandet av vägar, gator och järnvägar samt va-omläggningar. Projekten vi arbetar med är både små och stora och du kommer att få vara med i hela processen från utredning till komplett förfrågningsunderlag. Våra beställare består framför allt av Trafikverket samt olika kommuner i landet.

Teamet du välkomnas till består av 9 stycken mycket kompetenta och självgående medarbetare med en åldersspridning mellan 25-45 år. Vi har en mycket god stämning på vårt kontor med en hög ambitionsnivå och ett gott samarbetsklimat, vilket är mycket viktigt för oss.

Din profil

Du har relevant utbildning inom Väg, VA eller Mark och vi ser det som meriterande med erfarenhet av projekteringsverktyg som Autocad, Civil 3D eller Novapoint.

Du är en människa som får energi av andra, du kan konsten att skapa och bibehålla varaktiga och goda relationer med såväl kunder som kollegor. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i det svenska språket. Med ditt starka driv stärker du vårt redan goda rykte som kompetent samhällsbyggare i Helsingborg

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4400 medarbetare i koncernen och 829 medarbetare i Sverige utspridda på 29 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/mats-h%C3%B6rnfeldt-16453647/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Åsa Hadmyr
Åsa Hadmyr
Landskapsarkitekt