Vacancies

Studioledare Arkitektur

Office location
Göteborg
Application deadline
3/10/2021
Type
Permanent
Type
Team Leader

Hos oss finns inte bara en stjärna. Hos oss finns massor av strålande arkitekter och ingenjörer som tillsammans skapar en hållbar framtid. Vi arbetar på ett medarbetarägt bolag som drivs av kreativitet och samarbete. Nu söker vi efter ytterligare en stjärna, som förutom att driva spännande arkitektuppdrag även brinner för att leda och utveckla.

Din roll

Norconsult Arkitektur i Göteborg består av 40 medarbetare fördelade på tre studior som erbjuder en stor bredd av projekttyper. Nu söker vi dig som vill utveckla vår studio fokuserad på affärer inom sektorerna bostad och bil. Inom bostadssegementet hjälper vi våra kunder med flerbostadshus, småhusområden och olika typer av särskilda boenden. Vi arbetar vi med allt ifrån tidiga skeden och skisser i detaljplaneskede fram till bygghandlingsprojektering. Inom kundsegment bil arbetar vi strategiskt och långsiktigt tillsammans med några av de stora bilåterförsäljarna och utvecklar deras lokaler för försäljning och service.

Som studioledare hos oss kommer du att leda en grupp om mellan 10 och 15 personer. Du kommer driva egna projekt samt ansvara för resursplanering, kompetensutveckling, sälj och personalfrågor inom din studio. Du blir en viktig kugge för att tillsammans med medarbetarna inom studion utveckla oss inom kundsegment bostad och bil. Du ingår i teamets ledningsgrupp och arbetar tillsammans med teamchef och övriga studioledare med teamets övergripande frågor.

Din profil

Du är utbildad arkitekt SAR/MSA eller byggnadsingenjör och har arbetat som uppdragsansvarig eller handläggande i byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till projektering. Du har en vana vid och gillar att arbeta gentemot kund. Förutom god arkitektur drivs du även av att få bidra med affärsutveckling på teamnivå och gillar marknads- och säljarbete.

För oss är det avgörande att du är en person som tycker om att utveckla och samordna personal då en viktig del av ditt uppdrag är att kunna stötta handläggare och uppdragsledare i din studio. Du är en tydlig ledare med god motivations- och kommunikationsförmåga. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss. Du är social, kommunikativ och beslutsmässig till din natur.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/maria-mattsson-30668158/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Maria Mattsson
Maria Mattsson
Teamchef Arkitektur, Arkitekt