Vacancies

Sommerjobb/praksisplass innen Konstruksjon/Byggeteknikk

Office location
Sandvika
Application deadline
11/7/2021
Type
Summer student
Type
Adviser

Hovedkontoret i Sandvika har behov for flere sivilingeniører og ingeniører innen våre fagområder. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi sommerjobber sommeren 2022.

Vi er et bredt tverrfaglig sammensatt konstruksjonsmiljø med ca. 240 sivilingeniører og ingeniører. Vi jobber tett på alle øvrige fag, og spesielt geoteknikk, ingeniørgeologi og byggadministrasjon.

Hvert år tar vi imot ca.15 studenter på sommerjobb. Som sommerstudent hos oss vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis.

Du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innen prosjektering av bygg, bruer, havneanlegg, industrianlegg, landbaserte olje- og gassanlegg eller energi- og vannkraftanlegg. Vårt tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Les mer om hvordan det er å være sommerstudent i Norconsult her: Jobb og karriere - Heads for tomorrow - Student - Norconsult.

Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.

Vi tilbyr:

 • En sommerjobb/praksisplass hvor du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innen prosjektering av bygg, bruer, havneanlegg, industrianlegg eller landbaserte olje- og gassanlegg. Vårt tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet.

For oss er det viktig at du:

 • Har gode evner og interesse innen statikk, konstruksjonsfag og eventuelt geofag, og med gode karakterer innen sentrale fag

 • Er sosial og omgjengelig og som liker å arbeide i team

 • Er fremoverlent, initiativrik og løsningsorientert

 • Bidrar til et godt sosialt og faglig miljø

 • Er engasjert og nysgjerrig

 • Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

 • Har noe erfaring med verktøy for analyse, dimensjonering og DAK/BIM

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging

 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad: Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet samt kandidater som har fullført ingeniørhøgskole og planlegger å gå videre med masterstudier. Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Kjetil Ruud
Kjetil Ruud
Direktør Bygg og anlegg