Vacancies

Sommerjobb innen vei, bane, trikk og trafikk 2022

Office location
Sandvika
Application deadline
10/31/2021
Type
Summer student
Type
Adviser

Norconsult har det største rådgivermiljøet innenfor Samferdsel i Norge. Vi dekker alle fagområdene som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette veg- og baneanlegg, fra idé til realisering og driftsstøtte.

Våre oppdrag gjennomføres i hovedsak for de store offentlige byggherrene, men også for entreprenører i store og mellomstore totalentrepriser.

Divisjon Samferdsel i Sandvika har behov for flere dyktige medarbeidere innen våre fagområder. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi sommerjobb til studenter sommeren 2022.

På divisjonen har vi et bredt tverrfaglig miljø med ca. 170 sivilingeniører og ingeniører.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Les mer om hvordan det er å være sommerstudent i Norconsult her: Jobb og karriere - Heads for tomorrow - Student - Norconsult

Vi søker studenter innen veg, bane og trafikk og tilbyr:

 • En sommerjobb hvor du vil delta aktivt i prosjektarbeid innen planlegging og prosjektering av veg, gate, jernbane, lightrail (trikk, t-bane), trafikk og transport

 • Du vil få muligheten til å jobbe innen flere av de nevnte fagområdene, og jobbe sammen med andre studenter med definerte oppgaver tilknyttet våre pågående oppdrag

 • Som en del av sommerjobben vil vi gi opplæring i relevante prosjekteringsverktøy

 • Vårt tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet

For oss er det viktig at du:

 • Har gode evner og interesse innen veg, bane og transport

 • Er utadvendt og omgjengelig og som liker å arbeide i team

 • Har noe erfaring med verktøy innen 3D/BIM

 • Er sosial med interesse for teamarbeid

 • Er kreativ og løsningsfokusert

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging

 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad: Vi vil primært prioritere kandidater som har gjennomført 3. og 4. årskull i masterstudiet samt kandidater som har fullført en bachelor og planlegger å gå videre med masterstudier. Søkere bes utdype sine faglige interesser og motivasjon for sommerjobb.

Søknad med CV, vitnemål/karakterutskrift og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Spesifiser gjerne i søknaden om det er fagområder du spesielt ønsker å jobbe med. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contacts

Profile picture of Hans Martin Riseth
Hans Martin Riseth
Avdelingsleder
Profile picture of Inge Gunnes
Inge Gunnes
Avdelingsleder
Profile picture of Lars-Petter Nesvåg
Lars-Petter Nesvåg
Avdelingsleder Hovedkontor