Vacancies

Sivilarkitekt

Office location
Kristiansund N, Molde
Application deadline
1/31/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi søker nå etter sivilarkitekt til våre kontor i Molde og Kristiansund.

Norconsult er Norges ledende, landsdekkende arkitektmiljø, med arkitektkontor i alle deler av landet. Vår tilstedeværelse gjør at vi forstår lokale behov samtidig som vår samlede kapasitet gjør at vi kan løse alle prosjekter uansett størrelse. 

Vi er svært godt rustet til å møte det digitale skiftet og firmaets sterke satsning på arkitekturfagene de siste årene gir gode utviklingsmuligheter for alle arkitekter i konsernet. Ikke minst gir det rom for å skape varige arkitektoniske fotavtrykk rundt om i hele landet.

Vi prosjekterer alle typer offentlige og private bygg, boliger, næringsbygg, infrastruktur og industri. Som arkitekter har vi høye ambisjoner og idealer og inspireres av å koble dette sammen med utsøkt ingeniørkunst. Vi tar fatt på oppgavene med en tverrfaglig og helhetlig tilnærming og med Norconsults betydelige erfaring og styrke i ryggen.

I Norconsult får du hyggelige og dyktige kollegaer, og du blir en del av et tverrfaglig rådgiver- og arkitektmiljø med høy kompetanse og utfordrende oppgaver. Norconsult driver optimalisert prosjektering og løsningsforståelse gjennom bruk av digitale verktøy og BIM, og er ledende innen gjennomføring av heldigitale og tegningsløse prosjekter. Vi har fokus på bærekraftige løsninger, og satser spesielt mot kompetanseheving av våre medarbeidere innen fagområdet bærekraft.

Norconsult i Molde og Kristiansund teller til sammen ca. 70 medarbeidere som dekker fagområder innen de fleste disipliner innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Avdelingen for arkitektur teller 18 medarbeidere og er det største arkitektmiljøet mellom Bergen og Trondheim.

Hos oss får du:

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Eierskap i egen bedrift
  • Fleksibel arbeidstid og sommertid
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fadderordning og kompetanseutviklingsplan
  • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Innsendelse av søknad:

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 400 medarbeidere som er stasjonert på 113 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Jo Sigurd Vold
Jo Sigurd Vold
Kontorleder Molde