Vacancies

Projektledare Industri

Office location
Alingsås, Boden, Gävle, Göteborg, Hudiksvall, Karlstad, Luleå, Malmö, Piteå, Skellefteå, Sundsvall, Trollhättan, Uppsala, Varberg, Västerås, Örebro, Örnsköldsvik
Application deadline
3/31/2023
Type
Permanent
Type
Adviser

Industrin är en bransch i ständig förändring där effektiva lösningar och processer är avgörande för en lönsam och hållbar utveckling. På Norconsult är vi med och driver utvecklingen i branschen och arbetar varje dag med att effektivisera och optimera våra kunders industriprocesser. Tack vare våra industrikonsulters seniora kompetens och breda erfarenhet har vi förmågan att ta oss an ett brett spektrum av industriprojekt, oavsett storlek eller komplexitet.

Din roll

På Norconsult arbetar vi med projektering inom alla typer av industrier. Vi gör allt från utredning, förstudier, projektstyrning och EPCM åtagande. Du hanterar kontakter med kunder och det är positivt är om du kan upprätta ekonomiska kalkyler vid behov. Du har även möjlighet att agera mentor till en junior medarbetare.

Din bakgrund

Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasium eller högskola/universitet inom exempelvis Maskinteknik eller Elteknik och har erfarenhet av projektledning/uppdragsledning inom gruva, smältverk, stålverk, massa/papper, kemi eller annan processindustri. Du har god vana att arbeta med utredningar, konstruktion, projektering och använda CAD-program och är en positiv person som tycker om utmaningar, kan arbeta självständigt men även jobba i team. 

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor inom Norconsult.

Har du projektledarecertifiering så är det meriterande. B-körkort är ett krav. Du behöver obehindrat behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Placeringsort:

Sundsvall, Piteå, Skellefteå, Luleå, Boden, Örnsköldsvik, Gävle, Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro. Trollhättan, Alingsås, Varberg, Malmö, Kalmar, Växjö

Norconsult

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, mångfald och inkludering är fundamentalt för vilka vi är, och för att vi ska vara framgångsrika som företag. Vi strävar efter att ha en inkluderande kultur, där våra medarbetare känner sig respekterade, värdesatta och delaktiga oavsett vilka de är, hur de väljer att tro eller var de kommer ifrån.

Hos oss finns det många olika karriärmöjligheter och vägar till utveckling, vi sätter individuella utvecklingsplaner följer upp dessa löpande med medarbetar- och utvecklingssamtal. Det finns möjligheter till kurser och certifieringar som ligger i linje med din tjänst och dina karriärsmål.

För att du ska kunna prestera som bäst på jobbet krävs ett ledarskap som baseras på omtanke om dig som person om hur vi tillsammans kan skapa förutsättningar som ger en hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 39 kontor.  Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser inom bolaget hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/mikael-h%C3%A4gglund-62352496

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker med cv, personligt brev samt examensbevis.

Contact

Profile picture of Mikael Hägglund
Mikael Hägglund
Affärschef Industri