Vacancies

Entreprenadsakkunnig

Office location
Göteborg
Application deadline
12/16/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi söker dig som vill förstärka vår organisation med dina kunskaper inom entreprenadplanering ock kalkyler. Tillsammans arbetar vi både i stora nationella samhällsbyggnadsprojekt, och i utbyggnad av kommunal infrastruktur. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete.

Din roll

Du kommer att ingå i vår avdelning väg- och järnvägsteknik som sitter på vårt kontor på Lindholmen i Göteborg. Tillsammans med våra ca 60 kollegor inom teknikområdet arbetar vi med väg- och gatuprojektering i allt från tidiga skeden till bygghandlingar med kunder som Trafikverket, kommuner, entreprenörer och exploatörer i uppdrag över hela landet.

Du kommer att ha en roll där du med din kunskap arbetar uppdrag över hela landet. Arbetet sker i huvudsak från vårt kontor i Göteborg men kan även innefatta kortare resor inom landet

Din profil

Vi söker dig som har en bakgrund inom entreprenadbranschen och trivs med att tillsammans med prestigelösa kollegor arbeta för att vi ska kunna fortsätta att leverera produkter som bidrar med ett bestående mervärde för framtidens samhälle.

Du ska ha arbetat med frågor inom produktionsplanering, kalkyler och BAS-U samt känna dig bekväm med att arbeta med olika personer och i flera uppdrag samtidigt.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5500 medarbetare i koncernen och 1080 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/elisabeth-setterstig-8839587a/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Elisabeth Setterstig
Elisabeth Setterstig
Avdelningschef Väg & Järnvägsteknik Göteborg