Vacancies

Belysningsprojektör

Office location
Göteborg, Malmö, Stockholm
Application deadline
12/16/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Ingen kan längta efter ljuset lika innerligt som vi, eller på djupet förstå skillnaden som den utgör för våra livsvillkor. Utan ljus blir vi både otrygga och stillasittande. Så vilken tur att vi har lärt oss att skapa det artificiella. Att vi har kompetens som tar oss från belysningscentral till den lysande källan. Tack vare den kan jag tryggt ta mig hem i trafiken både till fots, cykel och i bil. Tack vare den spelar vi fotboll ute året om samt vågar springa i våra motionsspår.  

Din roll

Som belysningsprojektör arbetar du i hela kedjan, från tanke till färdig handling. Våra branschkollegor delar ofta upp kompetensen på både elkonsult och ljusdesigner men hos oss på Norconsult har vi samlat kompetensen i en profession; belysningsprojektören. Vi jobbar mot kommuner, Trafikverket, företag och vägföreningar över hela Sverige med att projektera belysning för vägar, gator, parker, tunnlar och idrottsanläggningar. Vi utreder även belysning och optimerar efter dagens krav. Ett arbete som innefattar både visualisering och belysningsberäkning.

Belysningskompetensen är en del av affärsenhet Väg, mark & Trafik på Norconsult och placeringen av tjänsten kan vara i Göteborg, Stockholm, Malmö eller på ett av våra andra kontor i Sverige.

Din profil

Du är högskoleutbildad med inriktning mot ljusdesign eller el och har en vilja att arbeta i CAD och besitter erfarenhet av belysningsberäkningsprogram som Dialux eller Relux samt elberäkningsprogram som Elvis. B-körkort är en nödvändighet och du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål. 

Du är en människa som får energi av andra, som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Sammanhang är viktigt för dig, att få verka inom ett bolag som du trivs hos och tror på. Med ditt starka driv kommer du att bidra till att stärka vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5500 medarbetare i koncernen och 1080 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/jan-erik-wallerstedt-2b702732/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Jan-Erik Wallerstedt
Jan-Erik Wallerstedt
Gruppledare Belysning