Vacancies

Er du vår nye rådgiver innen RAMS og risikostyring?

Office location
Sandvika, Trondheim
Application deadline
10/24/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsult har en økende oppdragsmengde og vi ønsker flere erfarne rådgivere og seniorrådgivere innen RAMS og risikostyring til vår avdeling Sikkerhet. Ønsker du å arbeide med RAMS og risikovurderinger innen samferdsel, er Norconsult stedet for deg. Norconsult har et ledende fagmiljø innen sikkerhet og RAMS, og vi arbeider kontinuerlig med å utvikle våre tjenester og bredden av vår kompetanse. Vi kan tilby interessante og utviklende roller i spennende oppdrag i et godt arbeidsmiljø.

Avdeling Sikkerhet har ca. 40 medarbeidere med kontorplass i Sandvika og Horten. Vi har et sterkt faglig miljø og en fin blanding av medarbeidere, både nyutdannede, yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. På grunn av økende etterspørsel ønsker vi å styrke vår satsning innen RAMS og risikoanalyser. Vi søker primært etter rådgivere med relevant erfaring. Nyutdannede kandidater vil imidlertid også bli vurdert.

Som rådgiver hos oss vil du inngå i tverrfaglige prosjekteringsgrupper, og vi jobber tett på øvrig fagkompetanse og prosjektering i Norconsult. Vi jobber i både store, små, komplekse og mindre komplekse utbyggingsprosjekter. Vi er ofte med fra tidligfase og i flere faser som gjør at vi kan påvirke løsningene og påse at sikkerhet, drift og vedlikehold blir ivaretatt gjennom prosjektets livsløp. De siste årene har vi i økende grad også blitt involvert i totalentrepriser. Dette gjør at vi også er med på å vurdere og implementere i design de tiltakene vi foreslår som resultatet av våre analyser.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: Rådgiverne sesong 2 - YouTube

Dine arbeidsoppgaver som rådgiver innen RAMS og risikostyring vil blant annet være:

 • Arbeid med sikkerhetsstyring og RAMS i samferdselsprosjekter, både veg og bane

 • RAM-analyser og utarbeidelse av vedlikeholdsprogram for infrastruktur

 • Kvantitative og kvalitative risikoanalyser

 • Inngå i tverrfaglige prosjekteringsgrupper i plan- og utbyggingsprosjekter

 • Design og vurdering av tekniske sikkerhetsløsninger iht. gjeldende myndighetskrav, standarder og god ingeniørpraksis

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant høyere utdanning som mastergradsnivå eller bachelorgrad med relevant erfaring.

 • Har minimum 3 års relevant erfaring

 • Bidrar aktivt i tverrfaglige team, samtidig som du arbeider selvstendig og tar ansvar for gjennomføring av planlagte leveranser

 • Trives i rådgiverrollen og har lett for å knytte kontakter internt og eksternt

 • Er proaktiv med evne til å videreutvikle relevante fag i Norconsult

 • Har god formuleringsevne på norsk (muntlig og skriftlig)

Hos oss får du:

 • En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere

 • Tverrfaglig og sterkt fagmiljø med samarbeid innen flere ulike fagområder

 • Store og varierte faglige utfordringer med mulighet til å utvikle seg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

 • Mulighet for å påvirke og delta aktivt i utviklingen av det faglige miljøet

 • Unikt arbeidsmiljø med varierte sosiale aktiviteter

 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser med bonusordning

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Arbeidssted:

Fortrinnsvis i Sandvika, men vi har 70 kontorer i hele Norge som også kan vurderes.

Ved spørsmål kontakt gruppeleder RAMS og risikostyring Gro Aanesland Dahle på telefon 467 48 520 eller avdelingsleder Sikkerhet Sondre Stette på telefon 900 42 075.

Innsendelse av søknad: Søknadsbrev med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det er kun de elektroniske søknadene som blir behandlet. Vi vurderer søknader fortløpende.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

http://https://www.youtube.com/watch?v=zFhHq--EoNc

Contact

Profile picture of Gro Aanesland Dahle
Gro Aanesland Dahle
Gruppeleder