Vacancies

Vil du være med å løse dagens og fremtidens VA-utfordringer?

Office location
Bodø
Application deadline
2/28/2023
Type
Summer student
Type
Adviser

Vi søker sommerstudent innen VA hos oss i Norconsult Bodø!

Norconsult har det største rådgivermiljøet innen vann og avløp i Norge. Firmaet dekker alle fagområder som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette vann- og avløpsanlegg fra idé til realisering.

Norconsults kontor i Bodø har ca. 85 medarbeidere og leverer tverrfaglige tjenester innenfor samferdsel, plan, VA, miljø, arkitektur, byggeteknikk, VVS- og klimateknikk, elektroteknikk og prosjektadministrasjon. Gruppe VA/Miljø avdeling Samfunnsteknikk har 9 medarbeidere med kompetanse innen VA samferdsel, overvannshåndtering, VA prosess, vannverk, ledningsnett, forurensning, miljø og prosjektledelse.

Bodøkontoret har en god blanding av medarbeidere, både yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Vi har et godt sosialt miljø og arrangerer ofte fellesaktiviteter utenom jobb. Vi holder til i moderne lokaler  i Bodø sentrum.

Vi satser tungt på ungt! Hvert år tar Norconsult imot rundt 100 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Les mer om hvordan det er å være sommerstudent i Norconsult her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---student/

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Jobbe sammen med dyktige kolleger med de oppdrag vi for tiden har

 • Prosjektering av VA

 • Utredninger og beregninger

For oss er det viktig at du:

 • Er masterstudent på 3 eller 4 året eller bachelorstudent på 2 året, med relevante fagvalg.

 • Er engasjert, nysgjerrig og positiv

 • Har gode evner og interesse for fagområdet

 • Er selvstendig men liker godt å jobbe i team

 • Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging

 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Anna Gjörup
Anna Gjörup
Gruppeleder