Vacancies

Uppdragsansvarig bostadsarkitekt

Office location
Göteborg
Application deadline
9/30/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Hos oss finns massor av strålande arkitekter och ingenjörer som tillsammans skapar en hållbar framtid. Vi arbetar på ett medarbetarägt bolag som drivs av kreativitet och samarbete.  Nu söker vi efter ytterligare en stjärna, som vill driva spännande arkitektuppdrag inom Studio bostad.

Din roll

Team Arkitektur i Göteborg består av 40 medarbetare fördelade på tre studior som erbjuder en stor bredd av projekttyper. Vi söker nu dig som vill axla rollen som uppdragsansvarig arkitekt och vara delaktig i den spännande utvecklingsfas vi befinner oss i.

Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner och projekt med fokus på hållbar, funktionell och vacker arkitektur. Vi arbetar med allt ifrån tidiga skisser i detaljplaneskede fram till bygghandlingsprojektering. Just nu har vi mycket att göra och på ritbordet finns bl.a. bostäder, skolor, förskolor, badhus, vård- och omsorgsprojekt, bilhallar, industri och intressanta stadsutvecklingsprojekt. Förutom samarbetet inom teamet ger Norconsults bredd, förutsättningar att tidigt i projekt arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjörer, trafikplanerare, miljökonsulter m.fl.

Inom Studio bostad hjälper vi våra kunder med flerbostadshus, småhusområden och olika typer av särskilda boenden. Vi arbetar vi med allt ifrån tidiga skeden och skisser i detaljplaneskede fram till bygghandlingsprojektering.

Som uppdragsansvarig arkitekt hos oss driver du egna projekt och leder andra i det arbetet. Du blir en viktig kugge i utvecklingen av vår bostadsstudio tillsammans med övriga medarbetare och närmsta chef.

Din profil

Du är utbildad arkitekt SAR/MSA och har arbetat som uppdragsansvarig eller handläggande i byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till projektering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större bostadsprojekt och av att leda projektgrupper bestående av flera medarbetare.

Du har en vana vid och gillar att arbeta gentemot kund. Förutom god arkitektur drivs du även av att få bidra med affärsutveckling och gillar marknads- och säljarbete. Egna kundkontakter är meriterande.

Du är en tydlig ledare med god motivations- och kommunikationsförmåga. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss. Du är social, kommunikativ och beslutsmässig till din natur.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Malin Ahlstedt
Malin Ahlstedt
Studioledare Team Arkitekter, Arkitekt SAR MSA