Vacancies

Handläggande Byggnadsingenjör / CAD/BIM-projektör

Office location
Göteborg
Application deadline
9/30/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Hos oss står hållbarhet och BIM i fokus. Engageras du, liksom vi, av projektering av vackra och hållbara byggnader? Då är du välkommen till oss på Norconsult Arkitektur! Ett medarbetarägt bolag med platt organisation och schyssta värderingar.

 

 

Din roll

 

Norconsult Arkitektur i Göteborg består av 40 medarbetare fördelade på tre studior som erbjuder en stor bredd av projekttyper. Vi söker nu dig som vill jobba som handläggande ingenjör i byggprojektets alla faser, från utredningar till detaljprojektering. Här får du möjlighet att utvecklas inom projektering, vara med och driva BIM-utveckling och i rollen som handläggare ta stort ansvar i projekt samt ge stöd till yngre kollegor.

 

Förutom samarbetet inom teamet ger Norconsults bredd förutsättningar att arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjörer, trafikplanerare, miljökonsulter m.fl.
 

 

Din profil


Du är byggnadsingenjör/ Cad-Bim-projektör, har arbetat minst 5 års och har viss erfarenhet som handläggare alt. är redo att kliva in i en handläggande roll. Du är självgående och arbetar vant med projektering i Revit, gärna som model manager.

 

Vi ser gärna att du vill ha en drivande roll inom vår Cad/BIM-utveckling i teknikområde arkitektur. Det är meriterande om du har erfarenhet av beskrivningsarbete, om inte ger vi dig möjlighet att utbilda dig här hos oss. Vi tror att du drivs av att skapa hållbara lösningar och som person är du nyfiken, noggrann och tycker om att samarbeta i team.

 

 

Vårt erbjudande

 

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald inom bolaget.

 

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är ca 5000 medarbetare i koncernen och ca 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Malin Ahlstedt
Malin Ahlstedt
Studioledare Team Arkitekter, Arkitekt SAR MSA