Vacancies

Seniorrådgiver - Hydrogen og andre energigasser

Office location
Sandvika
Application deadline
8/15/2022
Type
Permanent
Type
Senior Adviser

I løpet av de seneste årene har Norconsult hatt en markant økning av prosjekter innen grønne energigasser og har store ambisjoner for de kommende årene. Gruppen Prosessindustri opplever betydelig økt etterspørsel etter vår spisskompetanse innen hydrogen, ammoniakk, CO2 og andre energigasser, og vi ser nå etter dyktige seniormedarbeidere som vil være med på denne spennende reisen.

Vi søker deg som kan bidra med å videreutvikle gruppen Prosessindustri faglig, og som ønsker å jobbe med arbeidsoppgaver innenfor:

  • Prosjektering- og prosjektledelse

  • Faglig støtte til prosjekter

  • Videreutvikling av prosessindustrimiljøet i Norconsultgruppen

Gruppen Prosessindustri jobber innenfor et bredt spekter av den norske landbaserte industrien, med hovedvekt på smelteverk, drivstofflagring- og distribusjon og paraplybetegnelsen energigasser. Vi løser de fleste oppgaver fra tidligfaseprosjektering til detaljprosjektering, teknologistudier, prosjektadministrasjon, byggeplassoppfølging, commissioning og due-diligence oppdrag. Gruppen Prosessindustri består av 15 dyktige medarbeidere og er Norconsults spisskompetanse innen prosessfaget. Prosessmiljøet i Norconsult omfatter over 50 personer med kjernekompetanse innen prosess og støttesystemer.

Vi søker deg som har erfaring fra prosjektgjennomføring innen prosessindustrien. Du er faglig sterk innen energigasser og kjenner godt til både tilgjengelige og nye teknologier for produksjon av hydrogen og ammoniakk. Det er en fordel om du har erfaring med myndighetsbehandling innen gassanlegg som omfattes av storulykkeforskriften. Vi søker deg som er utadvendt, kunnskapsrik og med lengre erfaring innen bransjen. Du motiveres av å bli faglig utfordret, lede tverrfaglige prosjekter, være mentor for dine medarbeidere, men også være et kontaktpunkt mellom Norconsult og våre kunder. Stillingene vil være sentrale i vår videreutvikling av et markedsområde i rask vekst, med utfordrende og utviklende oppgaver og prosjekter. Samarbeide på tvers av fagområder og mellom kontorer innen firmaet vil være en vesentlig del av hverdagen.

Som medarbeider i Norconsult vil du få:

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser.

  • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø.

  • Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse.

  • Miljøbevisst samfunnsplanlegging.

  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne gruppeleder for prosessindustri i Norconsult, Annette Hultin, tlf.: 980 76 191, eller avdelingsleder Per Espen Kristofersen, tlf: 454 04 848.

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema innen 15. august 2022.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contacts

Profile picture of Annette Hultin
Annette Hultin
Gruppeleder
Profile picture of Per Espen Kristofersen
Per Espen Kristofersen
Seksjonsleder