Vacancies

VVS-konstruktör

Office location
Stockholm, Västerås
Application deadline
6/1/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vill du utvecklas som VVS-konsult? Är du dessutom nyfiken på hur det är att jobba inom ett tvärfackligt företag där hållbarhet och samarbete står högt på agendan, då kanske du är vår blivande kollega. Vi har många projekt på gång och vill utöka vårt team med ytterligare stjärnor inom VVS.

Din roll

Teknikområdet Installationsteknik hos Norconsult består idag av ca 50 st mycket kompetenta medarbetare inom luftbehandling, kyla, värme, sanitet, energi, styr & övervakning och el. Teamet i Stockholm/Västerås består idag av 10 medarbetare med fokus på VVS och vi vill bli fler.

Vi söker nu dig som vill arbeta med VVS och vara delaktig i den spännande utvecklingsfas vi befinner oss i. Vi är med från idéstadie till idrifttagning och jobbar med hållbara lösningar för alla typer av fastigheter och områden. Förutom samarbetet inom teamet ger Norconsults bredd förutsättningar att i projekt arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, akustiker, arkitekter, trafikplanerare, miljökonsulter m.fl.

Vi arbetar utifrån en karriär- och befattningsmodell som erbjuder tydliga utvecklingsmöjligheter.     

Din profil

Du är en driven och engagerad person med ett stort intresse för VVS. Du har ett par års erfarenhet av projektering inom VVS-teknik jämte en relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller ingenjörsnivå alternativt en YH-utbildning med inriktning mot VVS.

Vi ser det som meriterande om du behärskar Magicad för Autocad och/eller Revit samt är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kunder. Vi värdesätter B-körkort för att kunna göra platsbesök.

Som person är du öppen, engagerad och har en förmåga att ta egna initiativ. Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.


 

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald inom bolaget.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/annsofie-nord-1451311b

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Annsofie Nord
Annsofie Nord
Teamchef - Installationsteknik