Vacancies

Norconsult søker Bygningsøkonomisk rådgiver / kalkulatør

Office location
Sandvika
Application deadline
5/20/2022
Type
Permanent
Type
Senior Adviser

Norconsult søker bygningsøkonomiske rådgivere / kalkulatører. Du vil inngå i et fagteam som har kostnadskalkyler, LCC-analyser, og usikkerhetsanalyser som sine kjerneleveranser. I tillegg ytes det bred bygningsøkonomirådgivning i prosjekter i alle prosjektfaser.

Oppgavene spenner fra små alternativanalyser på en bygningsdel til økonomiansvar i de største byggeprosjektene i landet. 

Vi ønsker at våre bygningsøkonomiske rådgivere har en god forståelse av byggeprosesser og byggemetoder og anvender dette til å utfordre prosjekter løsninger. Som bygningsøkonomisk rådgiver bruker du mye tid på kommunikasjon med øvrige prosjektdeltakere. God tverrfaglig forståelse bør være en del av din kjernekompetanse. Hvilke delområder innenfor bygningsøkonomi den enkelte rådgiver jobber mot avhenger av kompetanseprofil, faginteresse og oppdragssituasjon.

For oss er det viktig at du:

  • Har høyere utdanning innen relevant fagområde, som for eksempel bygg, arkitektur, energi, miljø, VVS eller elektro
  • Relevant erfaring innen bygningsøkonomi, kalkulasjon, LCC, eller usikkerhetsanalyser fra rådgiver, entreprenør eller byggherre
  • Har erfaring fra flere ulike bygningstyper
  • Har erfaring fra både nybygg, ombygging og rehabilitering
  • Ønsker å bidra til utvikling av faget bygningsøkonomi i Norconsult

Vi ønsker å ansette flere bygningsøkonomiske rådgivere og ønsker søkere med både kort og lang erfaring.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Odd-Inge Hanssen
Odd-Inge Hanssen
Seksjonsleder Prosjektadministrasjon