Vacancies

Processingenjör VA

Office location
Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm, Växjö
Application deadline
10/31/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi är inte som andra, vi är NORCONSULT. Hos oss får du möjlighet att jobba med spännande kollegor och intressanta projekt i ett medarbetarägt konsultbolag.

“Let’s Create the water and wastewater solutions of tomorrow.”

Din roll

Att vara en del i vår VA-verksamhet med nära samarbete i teamen som arbetar med VA-process. Vi är ca 40 st som specialiserat oss på VA-process och ca 120 som jobbar med VA inom Norconsult, Sverige.  Då vi växer och våra uppdrag likaså så behöver vi utöka teamet med fler erfarna processingenjörer inom VV och ARV kompetenser. Vi har spetskompetens inom båda disciplinerna och samarbetar över kontorsgränserna.

Du kommer främst arbeta med processteknik inom ARV och hjälpa våra kunder med allt från processoptimering till design av nya anläggningar. Vi samarbetar mycket i med andra discipliner inom företaget så som tex geoteknik, byggkonstruktion, arkitekter, miljö, energikonsulter mm

Din profil

Vi söker dig som har en bakgrund med några års erfarenhet av processteknik inom främst ARV. Du bör ha någon form av eftergymnasial utbildning, högskole-/civil ingenjör/civil.

Som person är du är social, engagerad och driven och kan både leda samt delegera till mer juniora kollegor. Du trivs i nära samarbete med kollegor och har en väl utvecklad lyhördhet inför våra beställares behov och har lätt för att formulera dig på svenska i både skrift och tal.

Placering av tjänsten är valfri mellan Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlstad, Linköping, Jönköping eller Kalmar.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 950 medarbetare i Sverige utspridda på 33 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/jan-olof-nilsson-25b39948/

https://www.linkedin.com/in/johan-saltin-b2376772/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Jan-Olof Nilsson
Jan-Olof Nilsson
Sektionschef VA-teknik/ Teamchef VA-process