Vacancies

Praktik Team Arkitektur

Office location
Göteborg
Application deadline
4/20/2021
Type
Intern
Type
Adviser

Vi söker en nyfiken och kreativ arkitektstudent som önskar göra praktik på vår arkitektavdelning. Du har minst avslutat årskurs 3 och läser arkitektur eller arkitektur & teknik. Du är en positiv person som är öppen för att lära och har god samarbetsförmåga sam­tidigt som du kan ta initiativ och arbeta självständigt. Du arbetar vant i AutoCAD och Adobes program. Kunskaper i Revit är meriterande.

En praktikperiod hos oss ger en bild av hur arbetet på ett arkitektkontor går till och du kommer att få arbeta tillsammans med vår arkitektgrupp i riktiga projekt. Uppgifter kan vara allt ifrån mindre skissuppgifter och uppritning till att bistå i bygglovshantering, lokalutredningar, projektering och framställning av presentationsmaterial.

Praktikstart är i slutet av augusti/början september och vi ser gärna att du praktiserar hos oss ett helt år men som kortast fram till jul.

Skicka in din portfolio, ditt CV och ett kortare personligt brev via knappen Skicka ansökan senast den 16 april. Vid frågor rörande praktikplatsen kontakta Sofia Pettersson Samulin
 

  • Vi ser fram emot att höra från dig!

Contact

Profile picture of Sofia Pettersson Samulin
Sofia Pettersson Samulin
Arkitekt