Vacancies

Personligt brev till min kommande konstruktör

Office location
Luleå
Application deadline
5/23/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Jag heter Magnus och jobbar som ledare på Sveriges bästa teknikkonsultföretag!

Jag är en ansvarstagande person med stort intresse för husbyggnad. Det fantastiska i mitt jobb är att leda projekt där slutprodukten blir ett hus som står i 100 år, kanske ännu längre. Då gäller det att tänka långsiktigt och hållbart, för att hitta de bästa lösningarna för miljön och människan. Förutom husbyggnadsintresset, så gillar jag att se när mina kollegor utvecklas som samhällsbyggare.

Norconsult är ett företag som är 100% medarbetarägt, med en fantastisk företagskultur och sunda värderingar, vilket bäddar för engagemang och hjärta i det vi gör. Vi är 910 medarbetare i Sverige och finns utspridda i hela landet på 32 kontor med en tydlig lokal närvaro. Nyligen blev vi av Teknikdygnet utnämnda till Sveriges bästa teknikkonsult/samhällsbyggare att arbeta för utifrån en undersökning där personalen själv har rankat sina arbetsgivare. Det gör mig stolt och glad!
 

Jag är ledare för team ”Arkitektur & Byggkonstruktion”, ett team som består av 45 arkitekter, ingenjörer och konstruktörer, fördelade på tre kontor, Luleå, Piteå & Umeå. Vår särprägel är att blanda arkitekturkompetens med konstruktionskunskap i samma team. Den sammansättningen ger oss en unik profil med fördjupad förståelse för varandras behov och bästa grogrund för samarbete.

Vi har en stabil grupp byggnadskonstruktörer i Piteå och nu ser jag behovet av att även bygga vidare på vår grupp i Luleå. Att kunna möta våra kunders behov genom den lokala närvaron i vår stad. Som byggnadskonstruktör på Luleåkontoret kommer du att arbeta med projekt inom husbyggnad och industri, dvs med beräkningar och konstruktioner i trä, stål och betong. Vi arbetar med programvarorna Revit, AutoCad och Tekla.

Jag söker dig som är utbildad konstruktör med minst tre års arbetslivserfarenhet i branschen. Du måste förstå helheten då vi är ”samhällsbyggare med helhetssyn” och ha en enastående förmåga att samarbeta. Vi kan inte låta bli att ha roligt på jobbet så vi ser det som starkt meriterande att du trivs i den kontexten. Viktigt också med en prestigelös inställning, att du förstår att man aldrig blir fullärd och alltid kan lära sig mer.

Jag erbjuder dig en grymt fin arbetsplats i våra nyrenoverade lokaler på Skeppsbrogatan 5B, även känt som Lignellska stenhuset i Luleå. På kontoret finns förutom vårt team, även kollegor inom Mark/VA, geoteknik, installationsteknik och brokonstruktion.

Det vore kul att träffa dig för att se om vi matchar.

Har du några frågor så är det bara att ta kontakt: magnus.kieri@norconsult.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Mvh, Magnus Kieri

Teamchef Arkitektur & Byggkonstruktion

Contact

Profile picture of Magnus Kieri
Magnus Kieri
Teamchef Arkitektur & Byggkonstruktion