Vacancies

Norconsult satser ytterligere på digitalisering; Nå vil vi satse på deg som er fullstackutvikler!

Office location
Trondheim
Application deadline
7/31/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Ønsker du en jobb med prioritert fokus på faglig utvikling, fast lønn, kunder som utfordrer til nytenkning, mulighet til å være medeier i Norconsult - Norges største rådgivende ingeniørselskap? Da er Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) stedet for deg.

Fra og med 1. mai 2021 styrker Norconsult satsingen på digitalisering ytterligere ved å løfte digitalisering som et eget konsernområde. Dette området er datterselskapet NoIS – og nå speeder vi opp og søker etter enda flere dyktige og engasjerte kollegaer. Fremtiden er digital - bli med oss på laget og få mulighet til å jobbe med de mest spennende utviklingsprosjektene i Norge!

Fundator – vår egen konsulent-avdeling, jakter på flinke fullstackutviklere som er nysgjerrig på det som beveger seg i IT-verdenen, er sulten på ny faglig kompetanse, er allsidig og kan bevege seg i alle lag av koden, og ikke minst trives med stadig nye utfordringer i hverdagen.
 

Hvordan er det å jobbe hos oss?
Vi jobber hovedsakelig med C#, Python, JavaScript/TypeScript og løsninger på både web, desktop og i sky. Vi jobber med backend, frontend, databaseutvikling, datavarehus, BI, skyløsninger, 3D-modeller, AR og VR. Vi sørger for at du får en strukturert opplæring og spesialisering innen alle disse plattformene, og vi fokuserer på styrkene hos hver enkelt. Vi jobber kontinuerlig med å bygge og forvalte våre interne fagnettverk slik at du alltid vil ha flinke og hjelpsomme kolleger å spille på.

Vi tar kompetanse på alvor, og fokuserer tungt på faglig utvikling. Sammen med hver enkelt ansatt utarbeider vi årlig en skreddersydd plan for kompetanseheving, og denne fagplanen kan inkludere kurs, sertifiseringer, konferanser, hobbyprosjekter, meetups, og lignende aktiviteter. Vi arrangerer jevnlig interne og eksterne fagkvelder, workshops og hackathons. Det er lav terskel for å bidra, og vi dyrker en kultur for kunnskapsdeling hvor prøving og feiling er en naturlig del av prosessen, og alle skal føle seg trygge på denne arenaen.
 

For oss er det viktig at du:

 • Har høyere utdannelse innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende

 • Har gode akademiske resultater og/eller gode referanser

 • Er samarbeidsvillig og glad i å jobbe med mennesker

 • Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

Hos oss får du:

 • Et teknologisk ledende arbeidsmiljø med svært kompetente medarbeidere.

 • Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder.

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag

 • Delta i verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger

 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor

 • Mulighet for eierskap Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Ordning for overskuddsdeling der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat

 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m

 • Tilrettelegging for tid til egenutvikling.

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

Innsendelse av søknad:

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av Norges største programvarehus og er en ledende leverandør av programvare innen Geografiske Informasjonssystemer (GIS), Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) og løsninger innen prosjektadministrasjon, prosjektstyring, kostnadsanalyser, byggeteknisk konstruksjon og BIM. I tillegg til å utvikle egen programvare leverer NoIS konsulenttjenester innen systemutvikling, IT-arkitektur, maskinlæring/AI, IT-sikkerhet, prosjektledelse, prosessanalyse og robotisering til kunder i både offentlig og privat sektor. Selskapet har 245 ansatte med kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Grimstad, Larvik, Lillehammer og Hamar, samt 2 kontorer i Sverige.


NoIS er organisert som divisjon Digitalisering og er et datterselskap av Norconsult, Norges største rådgiverbedrift. Norconsult sine tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Kristian Winther
Kristian Winther
Gruppeleder