Vacancies

Mjukvaruutvecklare

Office location
Gävle, Göteborg, Karlstad, Luleå, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik
Application deadline
7/1/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Här arbetar vi över disciplingränser och ser Sverige som en region. Här bryr vi oss om varandra och prioriterar samarbetet mellan oss medarbetare. Har du det som krävs och vill vara med och utvecklas i medarbetarägda Norconsult?

Din roll

På Norconsult är vi med och utvecklar tekniklösningar tillsammans med våra kunder inom flera industriinriktningar. Du kommer att få ingå i en inspirerande och kreativ miljö med individer inom ett stort och brett kompetensområde.

Du ska vara med och utveckla produkter med avancerade inbyggda system, och det kan omfatta hela utvecklingskedjan eller delar av den, från kravspecifikation till arkitektur, konstruktion och slutgiltig verifiering. Du ska även vara med och säkerställa produktens funktionalitet och kvalitet. Du kommer att vara med i spännande projekt, både internt och externt, där du har möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank

Din profil

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom programmering och några års erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Du har mycket goda kunskaper inom C/C++ och du kan förstå ett elektronikschema och felsöka. Du har god förståelse för realtidssystem och erfarenhet från några RTOS. Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer. Du har erfarenhet av agila processer, och får gärna ha erfarenhet av digital trådlös kommunikation med tillhörande interface.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i. Vi har en helhetssyn när det gäller teknik, miljö, ekonomi och gemenskap. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 910 medarbetare i Sverige utspridda på 33 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/kaijaara/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Kai Jaara
Kai Jaara
Gruppledare