Vacancies

Mek- och anläggningsprojektör

Office location
Karlstad
Application deadline
4/25/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom Mek-/Anläggning i Karlstad.

Din roll

På Norconsult arbetar vi med projektering inom mekanik, rör- och anläggning i alla typer av industrier och har erfarenhet från energi, skogsindustri, kemi, fastighet samt vatten och avlopp. Vi gör allt från utredning och förstudier, dimensionering, beräkningar, projektering till slutdokumentation.

Som mek- och/eller anläggningsprojektör arbetar du huvudsakligen med konstruktion och projektering. Du hanterar kontakter med kunder och positivt är om du även kan upprätta ekonomiska kalkyler vid behov.

Din bakgrund

Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasium eller högskola/universitet inom relevant utbildning, exempelvis Maskinteknik. Du har minst tre års yrkeserfarenhet av mekanik och/eller anläggnings-konstruktion som konstruktör och/eller projektör alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom området.

Du har tidigare god vana med arbete i 3D-cadsystem men kan även arbeta med 2D-ritningar.

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer.

Du behöver ha B-körkort samt obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen tillsammans med våra kunder. Det är dock inget krav att det är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/lottie-lind-71095220/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Lottie Lind
Lottie Lind
Gruppledare