Vacancies

Junior väg-/gatuprojektör

Office location
Göteborg
Application deadline
5/13/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.


Norconsults vägkompetens är stark, vi är cirka 70 personer inom väg- och gatuprojektering. I Göteborg har vi ett starkt vägteam med 18 personer som har många spännande projekt på gång och vi vill därför utöka med ytterligare personer till vårt team.


Vårt kontor är beläget på Lindholmen intill älven, lokalerna är ljusa, rymliga och moderna med fin utsikt. I området pågår en spännande utveckling med nya bostäder, kontor, service och linbana.


Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du kommer att få vara med att forma både Norconsults och din egen framtid då vi är ett medarbetarägt företag. Med vårt ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med våra övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder. Som väg-/gatuprojektör hos oss får du arbeta med alla skeden ifrån tidiga idéskisser till bygghandlingar samt uppföljning under byggtiden.


Vi söker
Dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning mot väg- och vattenbyggnad. Precis som vi är du en engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten person som vill utvecklas tillsammans med oss.

Du har lätt för att formulera dig skriftligt och muntligt på svenska.


Vi arbetar med programvaror som Auto Cad, Civil 3D och Novapoint. Vi värdesätter om du har erfarenhet av dessa program, men det är inget krav.
Som person är du engagerad och värdesätter ett prestigelöst samarbetsklimat.


Du bör tycka om att arbeta i nära samarbete med andra och ha ett genuint intresse för väg- och trafikfrågor.
Du är även redo att anta utmaningen och arbeta på en av Nordens ledande rådgivare inom samhällsplanering och projektering och tycker om att arbeta integrerat när frågeställningarna omfattar flera tekniker.


Vi erbjuder dig
• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling
• Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka och utvecklas med stöd av erfarna kollegor.


Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Contact

Profile picture of Elisabeth Setterstig
Elisabeth Setterstig
Teamchef, Teamchef Väg- och järnvägsteknik