Vacancies

EX-jobb: Prediktering av vibrationsnivåer från tunga fordon

Office location
Göteborg
Application deadline
12/31/2018
Type
Other
Type
Adviser

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.


Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi erbjuder gärna en arbetsplats, möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Hos oss integreras du i teamet, får inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar och utmaningar du stöter på under tiden. Vi söker därför dig som är civilingenjör- eller högskoleingenjörsstudent för att utreda följande:

Prediktering av vibrationsnivåer från tunga fordon

Då nya byggnader planeras nära vägar har höga vibrationsnivåer uppmätts från tunga fordon. Dessa vibrationer skiljer sig ofta från tågvibrationer genom riktning, varaktighet och frekvensområde samt att de uppstår som en punktkälla. Examensarbetet syftar till att undersöka hur olika parametrar av mark/grundläggning/konstruktion kan påverka slutliga vibrationsnivåer i planerade byggnader.

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Contact

Profile picture of Andreas Sigfridsson
Andreas Sigfridsson
Akustikon