Vacancies

Erfaren fjärrvärmeprojektör

Office location
Stockholm, Uppsala, Västerås
Application deadline
4/30/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.


Vi söker en erfaren Fjärrvärmeprojektör till Team Installationsteknik. Inom Installationsteknik arbetar idag 31 mycket kompetenta medarbetare. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap, tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha kul under tiden.

Vi arbetar även tvärfackligt över kompetens- och teamgränser. Teamet har många intressanta projekt på gång och söker därför efter nya medarbetare.

Vi finns i dagsläget på flera orter. Stationeringsorter för denna tjänst är Stockholm, Uppsala eller Västerås.

Kontoret i Stockholm är beläget i det kulturhistoriska kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen, ett stenkast från Stadshuset, med utsikt över Riddarfjärden och med några minuters promenad från Centralen.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du kommer att få vara med att forma både Norconsults och din egen framtid då vi är ett medarbetarägt företag. Med vårt ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med våra övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.
Du kommer att arbeta som projektör och uppdragsledare inom Fjärrvärme-distributionssystem och Fjärrkyla-distributionssystem. Det gäller både nyinvesteringar och reinvesteringar. Uppgifter såsom samordning, tekniska beskrivningar och projektera i CAD ingår. Detta innebär platsbesök, rörkonstruktion och hållfasthetsberäkningar av rörsystem samt kontakter med kunder och entreprenörer Likaså anbudsarbete med budgetering och försäljning.


Vi vill att du:


• Har en relevant teknisk utbildning på gymnasie-, högskole- eller civilingenjörsnivå
• Har gärna 5 års erfarenhet eller mer som Fjärrvärmeprojektör
• Kunna arbeta självständigt men även i större kompetensgrupper
• Har ett stort intresse för projektering


Vi erbjuder dig:


• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling
• Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka
• Våra värderingar som innebär att vi är kompetenta, engagerade, inkluderande och pålitliga. Detta präglar vårt arbetssätt internt och i alla våra möten med omvärlden

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Martin Åhré
Martin Åhré
Teamchef, Team Installationsteknik