Vacancies

El-/Automationsprojektör

Office location
Kalmar, Karlskrona, Växjö
Application deadline
6/16/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Välkommen till Norconsult

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag med 685 anställda i Sverige och 3800 i koncernen. Vi har i dagsläget 25 kontor i Sverige och är inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom El-/Styr i Kalmar, Karlskrona och Växjö.

Din roll

På Norconsult arbetar vi med utformning av el och automationsanläggningar i alla typer av produktions­anläggningar och har erfarenhet från vattenkraft, vindkraft, värmekraft, fastighet samt vatten och avlopp. Vi gör allt från utredning och förstudier, dimensionering, projektering, besiktningar och funktionsbeskrivningar av kompletta elkraft och automationsanläggningar till idrifttagning av anläggningen. Som el-/automationsprojektör arbetar du huvudsakligen med planering, projektering, beredning, programmering samt idrifttagning. Du hanterar kontakter med kunder och upprättar ekonomiska kalkyler.

Din bakgrund

Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasium eller högskola inom el-/automationsteknik.
Du har minst tre års yrkeserfarenhet av el/automations-konstruktion som projektör alternativt flerårig erfarenhet som installationselektriker eller automationstekniker från entreprenad eller industriverksamhet.

Du har tidigare arbetat med planering, projektering och beredning av el-/automationsanläggningar samt är en van IT-användare som är bekväm med att arbeta i olika PLC och SCADA -system.

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande

Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/lasse-t%C3%B6rnqvist-9b484275/

https://www.linkedin.com/in/johan-saltin-b2376772/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Johan Saltin
Johan Saltin
Teamchef, Mark & Vatten