Vacancies

El- / Automationsprojektör

Office location
Linköping
Application deadline
9/27/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Här arbetar vi över disciplingränser och ser Sverige som en region. Här bryr vi oss om varandra och prioriterar samarbetet mellan oss medarbetare. Har du det som krävs och vill vara med och utvecklas i medarbetarägda Norconsult?

Din roll

På Norconsult arbetar vi med utformning av el och automationsanläggningar i alla typer av industrier och har erfarenhet från energi, skogsindustri, kemi, fastighet samt vatten och avlopp. Vi gör allt från utredning och förstudier, dimensionering, projektering, besiktningar och funktionsbeskrivningar av kompletta elkraft och automationsanläggningar till idrifttagning av anläggningen. Som el-/automationsprojektör arbetar du huvudsakligen med planering, projektering, beredning, programmering samt idrifttagning. Du hanterar kontakter med kunder och upprättar ekonomiska kalkyler.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasium eller högskola/universitet inom el-/automationsteknik. Du har minst tre års yrkeserfarenhet av el/automations-konstruktion som projektör alternativt flerårig erfarenhet som installationselektriker eller automationstekniker från entreprenad eller industriverksamhet. Du har tidigare arbetat med planering, projektering och beredning av el-/automationsanläggningar samt är en van IT-användare som är bekväm med att arbeta i olika PLC och SCADA -system.

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor inom Norconsult.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i. Vi har en helhetssyn när det gäller teknik, miljö, ekonomi och gemenskap. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 950 medarbetare i Sverige utspridda på 33 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/mikael-h%C3%A4gglund-62352496/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Mikael Hägglund
Mikael Hägglund
Sektionschef Industri