Vacancies

Certifierad inom Tillgänglighet

Office location
Stockholm
Application deadline
4/10/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Vad betyder det att vara delaktig i samhället på lika villkor? Norconsults tillgänglighetsexpert Branka vill slå hål på myten om att tillgänglig arkitektur är dyr och ful och till sin hjälp vill hon gärna ha ytterligare en kollega som är sakkunnig inom tillgänglighet.

Du välkomnas att ta plats i en väldigt trevlig miljö där kreativitet och samarbete står i fokus. Norconsult Arkitekter sitter i fina kulturminnesmärkta lokaler på Hantverkargatan 5, i kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen. Här samarbetar arkitekter, ingenjörer och naturvetare inom fyra olika affärsområden. Vårt arkitekturteam består av 15 engagerade medarbetare som utmärker sig genom sin goda och prestigelösa stämning. Vi har ett nära samarbete med våra systerteam i Göteborg och Luleå, samt övriga team inom företaget så som landskapsarkitekter, planarkitekter, miljövetare och akustiker för att nämna några.

Vi arbetar i byggprocessens alla skeden, från idéskiss, program och detaljplan till färdiga bygghandlingar. Bredden och mångfalden inom företaget ger teamet en unik kapacitet som arkitekter, något våra beställare uppskattar. Olika kommuner är i huvudsak våra kunder men vi arbetar även för privata beställare.

Din roll

Vi behöver förstärka oss med ytterligare en certifierad sakkunnig inom tillgänglighet. Du kommer att arbeta i både arkitekt och tillgänglighetsuppdrag, med allt från tidiga skeden till färdiga bygghandlingar. Du kommer även att bli en viktig part i att utveckla tillgänglighetsområdet tillsammans med Branka. Utöver att arbeta med tillgänglighet kommer du att jobba i projekt som arkitekt eller byggnadsingenjör tillsammans med våra arkitekter.

Din profil

Du är utbildad arkitekt eller byggnadsingenjör med minst 5 års yrkeserfarenhet. Du är certifierad sakkunnig inom tillgänglighet och har erfarenhet inom området. Det är viktigt att du hyser ett stort intresse för tillgänglighetsfrågor och vill jobba både i A-uppdrag och i tillgänglighetsuppdrag. Revitkunskap är ett krav.

Som person är du är social, engagerad och driven med god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4400 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 31 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/jessica-eriksson-a857004b/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Jessica Eriksson
Jessica Eriksson
Teamchef