Vacancies

Vil du være med å lede et av Norges største geotekniske miljøer?

Office location
Sandvika
Application deadline
2/28/2022
Type
Permanent
Type
Team Leader

Vi søker etter en gruppeleder som skal være en pådriver, mentor og veileder i et av Norges sterkeste geotekniske miljøer. Er dette deg?

Avdeling Geoteknikk ved hovedkontoret i Sandvika består for tiden av 35 bachelorer, sivilingeniører og PhD-er innen geoteknikk, samt omtrent like mange ved våre kontorer rundt omkring i Norge. I tillegg har vi rundt 30 geoteknikere i Sverige og egen felt- og labavdeling.

Gruppeleder inngår i avdelingens ledergruppe som igjen er ansvarlig for avdelingens utvikling og konkurransekraft. For oss er det viktig at du har evne og vilje til å lede, inspirere og utvikle kompetanse både hos deg selv og dine kollegaer. Stillingen forutsetter at du mestrer norsk (eller et av de andre skandinaviske språkene) og engelsk (skriftlig/muntlig).

Vår hovedvirksomhet er rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger. Vi er involvert i oppdrag i alle markedsområder, men jobber hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, naturfare, industriutbygging, havner og kommunaltekniske anlegg. Eksempelvis kan nevnes Intercity Drammen – Kobbervikdalen, ett av Norges største og høyest prioriterte samferdselsprosjekter.

Det er forventet at du som gruppeleder er tilgjengelig for dine ansatte og kollegaer i oppdrag og at du har høyt fokus på marked og kompetanseutvikling. Du har forståelse for viktigheten av god kommunikasjon internt og eksternt. Du vil være med på å realisere avdelingens strategi- og handlingsplan.

Vi forventer at du har et godt driv og ikke er redd for å ta initiativ til forbedringsarbeid, markedskontakt og utvikling i avdelingen. Vi ser for oss at du ønsker og har kompetanse til å ta ledende roller i oppdrag, samt være en drivkraft i god prosjektgjennomføring. Tidligere ledererfaring er ikke et krav, men vil være en fordel. I tillegg til å lede en gruppe med høyt kompetente geoteknikere, vil du å være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver.

Gjennom vår satsing på digitalisering og maskinlæring har vi opparbeidet høy kompetanse og erfaring med scripting, datavisualisering, 3D-/BIM-modellering og parametrisk programmering. Dette gir oss muligheter til å se verden på en ny måte, og løse problemstillingene vi står ovenfor på måter som ikke var mulig før. Som en del av vårt miljø vil du være med på å videreutvikle våre arbeidsprosesser.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant utdannelse innen geoteknikk

 • Har minst 6-8 års erfaring med geoteknisk prosjektering.

 • Har erfaring fra tverrfaglige prosjekter innen bygg og anlegg

 • Er en rollemodell som etterlever vår bedriftskultur i ord og handling

 • Er engasjert, positiv, initiativrik og motivert

 • Er målrettet og resultatorientert

 • Er fleksibel og ansvarsbevisst

 • Er selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team

 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Lede de fremste innen sitt fagmiljø

 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • En spennende karriere innen linje-, marked- og oppdragsledelse

 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

 • Fleksibel arbeidstid

 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Kristian Aunaas
Kristian Aunaas
Avdelingsleder