Vacancies

Vi søker Bystrateg og byutvikler

Office location
Drammen, Hønefoss, Oslo, Sandvika, Ski
Application deadline
8/24/2021
Type
Permanent
Type
Senior Project Manager

Hvordan ville fremtidens by se ut om du fikk bestemme? Vi søker nå en dyktig Bystrateg og byutvikler.

Avdeling Byutvikling søker en Bystrateg med noen års erfaring som har hjerte og hode for byer og steder, og som kan bidra til å styrke vårt allerede solide fagmiljø innen byutvikling.

Norconsult har et sterkt fagmiljø med over 400 medarbeidere innen fagmiljøene landskapsarkitektur, arkitektur og plan. Vi jobber tverrfaglig på tvers av geografi både i Norge og Norden forøvrig.

Er du opptatt av byer og steder, ny grønn mobilitet, god folkehelse og har et sterkt ønske om å være med å flytte noen grenser for samfunnet og våre kunder? Vil du at byer og steder skal bli et godt sted å leve, bo og jobbe og du tar sosial bærekraft på alvor? Da vi vil veldig gjerne at du tar kontakt!

Norconsult har en egen byutviklingsavdelingen med 17 medarbeidere med ulik fagbakgrunn som utforsker stadig nye muligheter i felleskap. Vi legger spesielt vekt på at vi i ethvert oppdrag skal se muligheter for innovasjon og kompetanseheving. Vi har fokus på innovative areal- og transportløsninger, gjennomførbare bærekraftige løsninger og brukerinvolvering. Dette krever fremoverlente medarbeidere som ser muligheter, har mye initiativ, pågangsmot, og som brenner for by- og stedsutvikling.

Vi jobber hver dag med å finne helhetlige og bærekraftige løsninger for våre omgivelser. Norconsult skal være kjent for å utvikle de beste tverrfaglige bærekraftig løsningene. Dette gjør vi i samarbeid med et stort og tverrfaglig miljø i Norconsult, spennende samarbeidspartnere og akademia.

Det siste året har vi fått gleden av å arbeid med:

For oss er det viktig at du:

 • Har kompetanse innen by- eller samfunnsplanlegging, arkitektur, landskapsarkitektur, eller mobilitet – og transportplanlegging.

 • Gjerne har relevant erfaring fra plan- og politiske prosesser, innovasjon- og medvirkning. Rrelevant erfaring kan i enkelte tilfeller kompensere for manglende formell utdanning.

 • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

 • Er kreativ, engasjert og brenner for bærekraftig by- og stedsutvikling, sosial bærekraft og folkehelse.

 • Er markeds- og kundeorientert, med et godt kontaktnettverk

 • Har erfaring fra arbeid med tverrfaglige prosjekter, gjerne fra rådgivende virksomhet

 • Bidrar til et godt sosialt og faglig miljø

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdragsledelse

 • Mulighet for kontorplass i nyoppussede lokaler på Telegrafen, midt i Oslo sentrum (Kongensgate 21), hvor vi har over 200 sykkelparkeringsplasser. Eller på et av Norconsult øvrige kontoret i feks. i Drammen, Ski, Hønefoss eller Sandvika.

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

 • Fleksibel arbeidstid og sommertid.

 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelse

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Tiltredelse etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avd. leder Byutvikling: Janne Walker Ørka tlf. 90997199 /janne.walker.orka@norconsult.com

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er heleid av våre over 4600 medarbeidere som er stasjonert på mer enn 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Janne Walker Ørka
Janne Walker Ørka
Avdelingsleder Hovedkontor/Markedssjef Bærekraftige byer