Vacancies

Väg- och gatuprojektör Malmö

Office location
Malmö
Application deadline
9/29/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag med 765 anställda i Sverige och 3800 i koncernen. Vi har i dagsläget 25 kontor i Sverige och är inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa med ytterligare Väg- och gatuprojektörer till Malmökontoret.

Din roll

Marknadsområdet Väg och bana i Sverige består av 200 medarbetare. Vi erbjuder tjänster under hela processen vid byggandet av vägar och gator. Våra uppdrag spänner från idé till förverkligande av allt från stora väg­utbyggnader till mindre tillfartsvägar till bostads- och industriområden. Till vårt Malmökontor söker vi nu dig som vill arbeta med väg- och gatuprojektering, gärna i kombination med teknikansvar för väg och gata.

Vårt Väg/gata/mark-grupp består idag av 10 personer med ca 2-15 års erfarenhet. Vi arbetar med allt inom väg- och gatuprojektering, från förprojektering till bygghandling. Vi har en mycket god stämning på vårt kontor med en hög ambitionsnivå och ett gott samarbetsklimat, vilket är mycket viktigt för oss.

Till vårt Malmökontor söker vi nu dig med erfarenhet inom området väg- och gatuprojektering. Vi ser gärna att du vill arbeta med projektering, gärna i kombination med teknikansvar även om det inte är ett krav. Vi tror du har minst 1-3 års erfarenhet men kan såklart ha arbetat längre och i en teknikansvarig roll för projekteringsuppdrag. I Malmö sitter vi tillsammans med tekniker såsom Landskap, Järnväg, VA, Trafik och Miljö vilket möjliggör ett intressant och lärorikt samarbete. Vårt Malmökontor är beläget vid Bagers plats i centrala Malmö, ett stenkast från centralstationen med utsikt mot Malmö Live.

Din bakgrund

Du har relevant utbildning samt ett par års erfarenhet av väg- och gatuprojekt. Du hanterar projekteringsverktyg som Autocad Civil 3D eller Novapoint.

Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss och bör så vara också för dig som är nyfiken på den här tjänsten. Du är en engagerad och affärsmässig person som värdesätter ett utvecklande teamarbete i dina uppdrag med såväl kunder som kollegor.

Vårt erbjudande

  • En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
  • Spännande och intressanta projekt
  • Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
  • Kompetensutveckling
  • Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
  • Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka just din arbetssituation
  • Fritidsklubb med olika aktiviteter året om.

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Kristina Meijer
Kristina Meijer
Gruppledare Väg