Vacancies

Väg & Gatuprojektör

Office location
Stockholm
Application deadline
12/31/2018
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.


Team Väg & Trafik består av tolv medarbetare som tillsammans har en lång och gedigen erfarenhet. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap, tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha kul under tiden. Teamet har många intressanta projekt på gång och söker därför efter nya medarbetare. Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en väg- och gatuprojektör.


Norconsult som helhet kännetecknas av mycket engagerade medarbetare med hög kompetens och ett stort intresse av att erbjuda den bästa lösningen till varje kund och projekt. Vi arbetar tvärfackligt över kompetens- och teamgränser och med samarbeten mellan kontor vid olika orter i landet.


Kontoret i Stockholm är beläget i det kulturhistoriska kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen, ett stenkast från Stadshuset, med utsikt över Riddarfjärden och med några minuters promenad från Centralen.

Arbetsuppgifter

Du kommer i din roll arbeta som väg- och gatuprojektör i projekt som omfattar utredningar, framtagande av handlingar i alla skeden av projekten, uppföljning och byggstöd m.m. Arbetet innebär praktiskt projekteringsarbete, vilket förutsätter att du har goda tekniska kunskaper inom området. Du har god kännedom om AutoCAD och projektering enligt god sed. Beroende på din tidigare erfarenhet, och dina karriärambitioner, kan arbetet innebära uppdragsledning av projekt i lämplig skala. Du kommer att arbeta självständigt, men oftast som en del av en större eller mindre projektgrupp. Arbetet innefattar kundkontakter.


Vi söker dig som:


• Har en högskole- eller universitetsexamen med inriktning mot väg- och vatten, anläggningsteknik eller motsvarande
• Har några års erfarenhet av yrket
• Har erfarenhet av de vanligt förekommande projekteringsverktygen i branschen
• Är noggrann och visar stort engagemang


Som person är du engagerad, trivs med både självständigt arbete och har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kund samt har förmåga att ta egna initiativ. Du har god kunskap om branschen och vill utvecklas för att möta framtidens krav inom vårt arbetsfält.


Vi erbjuder:


• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling
• Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka


Känns detta som en spännande utmaning? Du är varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Contact

Profile picture of Mikael Eriksson
Mikael Eriksson
Avdelingsleder Kontor