Vacancies

Väg / Gata / Mark-projektör

Office location
Helsingborg
Application deadline
12/6/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Till alla våra intressanta infrastrukturuppdrag söker vi nu väg- och gatuprojektörer. Trivs du med att arbeta i mulitidisciplinära omväxlande projekt, stora som små? Då är du varmt välkommen till oss. Norconsult är ett medarbetarägt bolag med platt struktur och sunda värderingar. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete.

Din roll

Norconsult erbjuder tjänster under hela processen vid byggandet av vägar, gator och järnvägar samt va-omläggningar. Projekten vi arbetar med är både små och stora och du kommer att få vara med i hela processen från utredning till komplett förfrågningsunderlag. Våra beställare består framför allt av olika kommuner i landet samt Trafikverket.

Teamet du välkomnas till består av en blandning av konsulter med olika lång erfarenhet. Vårt Helsingborgskontor ligger på Järnvägsgatan alldeles intill Helsingborg C och här kan du träffa va-ingenjör, miljökonsult, landskapsarkitekt, väg och gatuprojektörer samt järnvägsprojektörer. Vi är ett litet kontor med god stämning, hög ambitionsnivå och ett gott samarbetsklimat. Vi har också en väletablerad kultur på Teams så att vi kan jobba därifrån det passar uppdragen och oss själva bäst.

I rollen kommer du att företräda Norconsult mot kund, projektera framförallt infrastruktur men även andra offentliga miljöer och samordna dig med övriga teknikområden inom projektet. Beroende på din tidigare erfarenhet kan rollen även innebära att vara teknikansvarig samt att handleda andra.

Din profil

Du har relevant utbildning inom väg/gata/mark och vi ser det som meriterande med erfarenhet av projekteringsverktyg som Autocad, Civil 3D eller Novapoint.

Du är en människa som är positiv och ser möjligheter, du kan konsten att skapa och bibehålla varaktiga och goda relationer med såväl kunder som kollegor. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i det svenska språket. Med ditt starka driv stärker du vårt redan goda rykte som kompetent samhällsbyggare i Helsingborg

Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med några års erfarenhet som konsult.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/mats-h%C3%B6rnfeldt-16453647/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Åsa Hadmyr
Åsa Hadmyr
Gruppledare