Vacancies

VA-projektör Örebro

Office location
Örebro
Application deadline
9/22/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete. Tillsammans arbetar vi i både lokala och nationella va-projekt.

Din roll

Hos Norconsult arbetar vi med alla områden inom VA-teknik, från mycket tidiga planeringsstadier, utredningar och förstudier, via projektering och projektledning till byggledning, idrifttagning, besiktning, driftoptimering och utbildning. VA-kompetensen är stark inom Norconsult, cirka 120 personer arbetar idag inom VA-teknik i Sverige. Mestadels i tvärfackliga uppdrag tillsammans med andra konsulter inom bolaget.

Din roll kommer att vara som VA-projektör på vårt Örebro-kontor. Här sitter konsulter med kompetens inom framförallt energi, konstruktion och infrastruktur som nu letar efter fler härliga kollegor, inom framförallt VA-projektering. Vi arbetar i både små och stora uppdrag, oftast mot offentliga beställare som kommuner och Trafikverket. Teamet du välkomnas till huserar på Norconsults nya kontor i Örebro på Trädgårdsgatan 14.

Din Profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med minst 3 års arbetslivserfarenhet inom va-projektering och/eller ledningssamordning. Du hanterar projekteringsverktyg som Autocad Civil 3D eller Novapoint samt är mycket kunnig inom AMA anläggning. Du har dokumenterad erfarenhet från arbete med upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar.

Du är en person som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor och med ditt starka driv stärker du vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

Vårt Erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder. Vi är i dagsläget 700 medarbetare i Sverige och 3800 i koncernen.

Ta en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/herman-andersson-427a3994/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Herman Andersson
Herman Andersson
Teamchef, VA-Teknik