Vacancies

VA-kompetens

Office location
Malmö
Application deadline
4/30/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi välkomnar dig som förstår vikten av vatten. Du är en människa som kan konsten att skapa och bibehålla varaktiga goda relationer med såväl kunder som kollegor. Med ditt starka driv stärker du vårt goda rykte inom VA-projektering och VA-utredning i Skåne.

Din roll

På Norconsult arbetar över 120 medarbetare med VA inom affärsområde Mark & Vatten och Väg & Bana. I Skåne har vi varit etablerade sedan 2015. VA-gruppen i Malmö och Helsingborg består idag av 10 personer och vi vill gärna bli fler som arbetar med VA-projektering i kombination med teknikansvar och uppdragsledning. Vi har en bred kundbas med en god mix mellan privata aktörer, kommunala och statliga beställare. Vi jobbar framför allt mot vår lokala marknad men har även ett väldigt gott samarbete mellan våra olika kontor runt om i landet där vi hjälper varandra med rätt resurser i intressanta projekt.

Du kommer arbeta i projekt av varierande storlek som VA-projektör, teknikansvarig, men på sikt även som uppdragsledare. Vi ser att du i rollen som teknikansvarig är med och stöttar i både VA-projektering inom VA-planering, exploaterings- och omvandlingsområden. Du kommer att vara med i hela processen från beställning till komplett FFU med framtagande av ritningar, MF samt AF-del.

Vårt Malmökontor är beläget vid Bagers plats i centrala Malmö, ett stenkast från centralstationen med utsikt mot Malmö Live. Vi har en mycket god stämning med hög ambitionsnivå. Här sitter även teknikslag såsom väg och gata, trafik, landskap, järnväg, miljö och geoteknik vilket möjliggör ett intressant och lärorikt samarbete.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet av VA-projektering och dimensionering av dagvatten, spillvatten och dricksvatten. Du har goda kunskaper inom AutoCAD, gärna Novapoint eller Civil 3D. Arbete med program inom flödesanalyser och dimensioneringsprogram inom dagvatten ser vi som starkt meriterande.

Som person är du engagerad och har god samarbetsförmåga samt ett inre driv att utvecklas. Vi värdesätter att du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kund samt har förmåga att ta egna initiativ.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/johansodergren/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Johan Södergren
Johan Södergren
Gruppledare VA