Vacancies

Uppdragsledare/Projekteringsledare Väg

Office location
Göteborg
Application deadline
9/29/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Det är fantastiska tider för samhällsbyggare och vi har möjlighet att bidra. Via stora infrastrukturprojekt är vi med och påverkar vår gemensamma framtid. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete.

Din roll

Vi erbjuder tjänster under hela processen vid byggandet av vägar, gator och järnvägar. Våra uppdrag spänner från idé till förverkligande av allt från stora väg- och järnvägs­utbyggnader till mindre tillfartsvägar till bostads- och industriområden. Vägkompetens är stark inom Norconsult, cirka 100 personer arbetar idag inom väg-, gatu- och järnvägsprojektering på sju orter i Sverige. Mestadels i tvärfackliga uppdrag tillsammans med andra konsulter inom bolaget.

Din roll kommer att vara som uppdragsledare/projekteringsledare. Teamet du välkomnas till huserar på Norconsults huvudkontor på Lindholmspiren i Göteborg och består av 18 kompetenta medarbetare med en åldersspridning mellan 26-76 år.

Din Profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med minst 7 års arbetslivserfarenhet som projektör.

Du hanterar projekteringsverktyg som Autocad Civil 3D eller Novapoint samt är mycket kunnig inom AMA anläggning. Du har dokumenterad erfarenhet från arbete med vägplaner, förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Uppdragsledarerfarenhet av flerfacksuppdrag inom väg ser vi som meriterande.

Du är en människa som får energi av andra, du kan konsten att skapa och bibehålla varaktiga goda relationer med såväl kunder som kollegor. Med ditt starka driv stärker du vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

Vårt Erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder. Vi är i dagsläget drygt 700 medarbetare i Sverige och 3800 totalt i koncernen.

Ta en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/elisabeth-setterstig-8839587a/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Elisabeth Setterstig
Elisabeth Setterstig
Teamchef, Teamchef Väg- och järnvägsteknik