Vacancies

Uppdragsledare Trafikplanering

Office location
Malmö
Application deadline
6/27/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Brinner du för att utveckla framtidens infrastruktur med siktet inställt mot ett hållbart transportsystem? Tillsammans med dina blivande kollegor på Norconsults Malmökontor får du leda och arbeta i spännande och utmanande samhällsbyggnads- och trafikprojekt över hela Sverige. Variationen av uppdrag är stor och din möjlighet att påverka din arbetsvardag densamma. Genom kreativitet och samarbete, två starka ledord för oss och för dig som vill bli en del av Norconsult, skapar vi tillsammans lösningar för ett hållbart samhälle.

Din roll

Infrastrukturteamet i Malmö är en sammansatt grupp bestående av cirka 40 medarbetare med gedigen erfarenhet inom trafik, järnväg, väg, VA, landskap och miljö.

Trafikgruppen arbetar brett med varierande frågor inom trafikplanering åt både privat och offentlig sektor. Teamet har en mycket god stämning med hög ambitionsnivå och ett gott samarbetsklimat. Rollen innebär att leda dig själv och kollegor i trafikutredningar av varierande slag, och därmed hjälpa våra kunder att identifiera och lösa de utmaningar de står inför. Uppdragstyperna varierar och vi på Norconsult tror att vi genom samarbete och kompetens kan ta oss an alla typer av utmaningar.

Som uppdragsledare erbjuds du även goda möjligheter att fördjupa dig inom ditt specialistområde oavsett om det är inom en viss teknik eller om du är generalist.

Kontoret är beläget vid Bagers plats i centrala Malmö, ett stenkast från centralstationen med utsikt mot Malmö Live.

Din profil

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med minst 3 års arbetslivserfarenhet av uppdragsledning av trafikutredningar. För oss är det avgörande att du är en person som tycker om att utveckla dig själv och dina kollegor genom engagemang och nyfikenhet.

Du är en människa som får energi av andra, som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Sammanhang är viktigt för dig, att få verka inom ett bolag som du trivs hos och tror på. Med ditt starka driv kommer du att bidra till att stärka vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 910 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef och din framtida kollega:

https://www.linkedin.com/in/sandra-kjellberg-49264b9/

https://www.linkedin.com/in/jonasbengtsson88/

Varmt välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Jonas Bengtsson
Jonas Bengtsson
Affärsledare