Vacancies

Uppdragsledare Trafikplanering

Office location
Malmö
Application deadline
12/8/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Brinner du för att utveckla bra infrastruktur som ger ett hållbart transportsystem? Tillsammans med dina blivande kollegor på Norconsults Malmökontor får du arbeta i spännande trafikprojekt över hela Sverige. Allt från nya kollektivtrafiksutredningar och smarta utformningsförslag till samarbete med danska arkitekter för att skapa framtidens trafiksystem. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss och för dig som vill bli en del av Norconsult.

Din roll

Infrastrukturteamet i Malmö är ett brett sammansatt team bestående av 32 medarbetare med gedigen erfarenhet inom trafik, miljö, väg, VA och landskap. Trafikgruppen arbetar med olika frågor som rör trafik och trafikmiljö åt framförallt kommuner och Trafikverket. Teamet har en mycket god stämning med hög ambitionsnivå och ett gott samarbetsklimat. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att uppdragsleda och utreda olika typer av trafikfrågor åt både kommuner, landsting och Trafikverket, både utformningar av trafikförslag och andra typer av utredningar såsom kapacitetsutredningar och trafiksimuleringar.

Kontoret är beläget vid Bagers plats i centrala Malmö, ett stenkast från centralstationen med utsikt mot Malmö Live.

Din profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med minst 5 års arbetslivserfarenhet inom trafikutredning. För oss är det avgörande att du är en person som tycker om att utveckla och samordna personal i varierande uppdragstyper då en viktig del av ditt uppdrag är att kunna stötta handläggare.

Du är en människa som får energi av andra, som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Sammanhang är viktigt för dig, att få verka inom ett bolag som du trivs hos och tror på. Med ditt starka driv kommer du att bidra till att stärka vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med att forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/sandra-kjellberg-49264b9/

Contact

Profile picture of Jonas Bengtsson
Jonas Bengtsson
Uppdragsledare