Vacancies

Erfaren Landskapsarkitekt

Office location
Stockholm
Application deadline
4/30/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult.

Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.


Medarbetarägda Norconsult är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering och energiförsörjning. Vi är samhällsbyggaren med helhetssyn med fokus på innovativa, hållbara lösningar.


I Team Landskap placerade i Stockholm och Göteborg samarbetar arkitekter, ingenjörer och naturvetare inom fyra olika affärsområden. Här kan vi erbjuda ett gott arbetsklimat både inom landskapsgruppen samt med övriga kolleger.

Då vi har många nya spännande projekt på gång söker vi nu ytterligare en landskapsarkitekt till Stockholm som vill vara med och bygga upp, driva och utveckla vår verksamhet i regionen.

Kontoret i Stockholm är beläget i det kulturhistoriska kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen, ett stenkast från Stadshuset, med utsikt över Riddarfjärden och med några minuters promenad från Centralen.

Arbetsuppgifter


Du kommer att få:
• Arbeta med olika typer av uppdrag som omfattar allt från större infrastrukturprojekt till planering och projekteringar av offentliga miljöer samt utemiljöer kring bostäder.

• Planläggning och gestaltning Arbeta nära tillsammans med kollegor från andra kompetensområden så som Geoteknik, Arkitektur, Plan m.fl.

• Tillsammans med övriga kompetenser arbeta med stat, kommuner och privata intressenter för att utveckla och bygga ett hållbart samhälle.

Kvalifikationer

Vi skulle gärna träffa dig som är utbildad Landskapsarkitekt med minst fem års erfarenhet inom offentliga miljöer och / eller infrastrukturprojekt.
Vi värdesätter ett gott samarbete så för oss är det viktigt att du är van vid samt gillar att arbeta nära både kollegor och kund.


Vi erbjuder dig:

• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling
• Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka
• Våra värderingar som innebär att vi är kompetenta, engagerade, inkluderande och pålitliga. Detta präglar vårt arbetssätt internt och i alla våra möten med omvärlden

Att arbeta i Norconsult innebär att du kommer att få vara med att forma både företagets och din egen framtid då det är ett medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast möjligt.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt!

Sista ansökningsdag: 2019-03-29.

Contact

Profile picture of Elisabeth Tornberg
Elisabeth Tornberg
Teamchef Landskap