Vacancies

Sommerjobb høyspenningsteknikk kraftverk og nettanlegg

Office location
Sandvika
Application deadline
11/10/2019
Type
Summer student
Type
Adviser

Divisjon Energi er et av landets sterkeste tverrfaglige rådgivermiljø innen energisektoren med ca. 160 medarbeidere.

Avdeling Kraftsystemer består av 30 elektroingeniører som dekker alle oppgaver innen høyspenningsteknikk for vannkraft, vindkraft, trafostasjoner, kabelanlegg og nettanlegg. I tillegg utfører vi systemanalyser av høyspentnettet i Norge og utland.

Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi praksisplasser/sommerjobb. Du vil få en selvstendig hovedoppgave som du jobber med gjennom sommeren, hvor du vil få bistand fra de andre i avdelingen. Oppgaven vil bli tilpasset dine kunnskaper og interesser og vårt behov. I tillegg til denne hovedoppgaven kan det være aktuelt å bistå i andre oppdrag. Du vil også kunne få delta på befaring eller inspeksjon av kraftverk dersom denne typen arbeid utføres i perioden.

Sommerjobben går over en periode på minimum 8 uker, men tidsrommet er fleksibelt mellom juni og september sommeren 2020. Vi forutsetter at du tar 2 uker ferie i slutten av juli.

Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø med engasjerte medarbeidere innen fornybar energi.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • MSc.- / Sivilingeniør student med relevante fagvalg, vi søker primært kandidater som har gjennomført 4. årstrinn i masterstudiet.
  • Gode evner og interesse innen aktuelle fagområder
  • Utadvendt og omgjengelig, liker å arbeide i team, men samtidig selvstendig i forhold til å løse oppgaver

Innsendelse av søknad:

Søknadsbrev med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 800 medarbeidere som er stasjonert på 96 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Anders Lingaas
Anders Lingaas
Sivilingeniør