Vacancies

Sommerjobb brannteknikk i Trondheim

Office location
Trondheim
Application deadline
3/1/2021
Type
Summer student
Type
Adviser

Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Trondheim har behov for flere sivilingeniører innen brannteknikk og som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi sommerjobber neste år. Primært ønsker vi 4. års studenter til sommerjobb hos oss sommeren 2021.

Norconsult tilbyr brannrådgivertjenester over hele landet. Totalt arbeider ca. 60 medarbeidere innen dette fagfeltet. Norconsult sitt kontor i Trondheim ligger sentralt på Lerkendal og har over 200 medarbeidere som dekker de fleste fagområder innenfor arkitektur, byggfag, samferdsel, industri og tekniske fag, elektro og VVS. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Vi kan tilby en sommerjobb hvor du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innen brannteknisk prosjektering. Vårt tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet.

For oss er det viktig at du:

  • Fortrinnsvis er masterstudent på 4. året med fag innen brannteknikk, gjerne som student på byggeteknikk
  • Er engasjert og nysgjerrig
  • Er strukturert og pliktoppfyllende
  • Bidrar til et godt sosialt og faglig miljø
  • Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Som sommerstudent hos oss får du:

  • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
  • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet
  • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Mulighet til å lære i et tverrfaglig og hyggelig miljø med god faglig støtte

Innsendelse av søknad:

Vi vil primært prioritere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet samt kandidater med fullført bachelor som er ferdig med første året på masterstudiet.

Søkere bes utdype sine faglige interesser og motivasjon for sommerjobb.

Søknad med CV, vitnemål/karakterutskrift og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 400 medarbeidere som er stasjonert på 113 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Solveig Berthung
Solveig Berthung
Gruppeleder