Vacancies

Sommerjobb 2022 som fullstack-utvikler, Sandvika

Office location
Sandvika
Application deadline
11/7/2021
Type
Summer student
Type
Adviser

Ønsker du deg sommerjobb som fullstack-utvikler hos Norges sterkeste miljø innen systemutvikling?

Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi nå sommerjobber sommeren 2022. Vi søker etter kvalifiserte kandidater til vårt kontor i Sandvika.

Norconsult Informasjonssystemer AS utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Våre løsninger under merkevaren ISY blir benyttet i over 3.000 virksomheter i Norge.

Vi søker talentfulle studenter til noen morsomme uker med sommerjobb innen systemutvikling sommeren 2022. Her vil dere bli utfordret til å implementere ny spennende funksjonalitet som skal bli en del av vår standard programvare. Man vil ha alle muligheter til å bevege seg opp og ned i stacken for å skaffe seg bred og god erfaring.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Les mer om hvordan det er å være sommerstudent i Norconsult her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---student/

Som sommerstudent hos oss får du:

  • Jobbe med reelle prosjekter og produkter sammen med svært kompetente medarbeidere.

  • Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver.

  • God faglig oppfølging, sosiale og faglige arrangementer m.m..

  • Konkurransedyktige betingelser.

For oss er det viktig at du:

  • Er nysgjerrig på nye teknologier og har lyst til å lære.

  • Er engasjert, positiv, initiativrik og anser de vanskelige oppgavene som en spennende utfordring i stedet for et problem.

  • Kan arbeide selvstendig, men liker og verdsetter også teamarbeid (Scrum).

  • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt gode kommunikasjonsegenskaper.

Det er en fordel hvis du har kjennskap til enten C#, .NET Core, EntityFramework, REST API eller TypeScript / JavaScript / HTML5/ CSS3 / Sass, men dette er ikke et krav.

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av Norges største programvarehus og er en ledende leverandør av programvare innen Geografiske Informasjonssystemer (GIS), Kommunaltekniske løsninger, Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) og løsninger innen prosjektadministrasjon, prosjektstyring, kostnadsanalyser, byggeteknisk konstruksjon og BIM. I tillegg til å lage egen programvare leverer NoIS konsulenttjenester innen systemutvikling, IT-arkitektur, maskinlæring/AI, IT-sikkerhet, prosjektledelse, prosessanalyse og robotisering til kunder i både offentlig og privat sektor. Selskapet har 250 ansatte med kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Grimstad, Larvik, Lillehammer og Hamar, samt 2 kontorer i Sverige. NoIS er organisert som divisjon Digitalisering og er et datterselskap av Norconsult- Norges største rådgiverbedrift.

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det er kun de elektroniske søknadene som blir behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contacts

Profile picture of Cathrine Marstein Engen
Cathrine Marstein Engen
Avdelingsleder GIS og kommunal forvaltning
Profile picture of Geir Scott Janssen
Geir Scott Janssen
Avdelingsleder Prosjektstyring