Vacancies

Sommerjobb - Bruer Bergen

Office location
Bergen
Application deadline
11/7/2021
Type
Summer student
Type
Adviser

Brugruppen ved Bergenskontoret har kontinuerlig behov for flere dyktige medarbeidere. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi sommerjobb sommeren 2022.

Som sommerstudent hos oss vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis.

Brugruppen er en del av avdeling Samferdsel som er delt inn i 2 faggrupper; veg og brukonstruksjoner. Avdelingen har et sterkt og bredt fagmiljø med 30 sivilingeniører og ingeniører, samt en god blanding mellom erfarne og yngre kollegaer. Brugruppen i Bergen har 10 medarbeidere som til daglig jobber med samferdselskonstruksjoner lokalt og ellers i landet.

Norconsult har etablerte rutiner og god erfaring med opplæring og inkludering av sommerstudenter gjennom blant annet dedikerte faddere og egne samlinger for sommerstudenter. Les mer om hvordan det er å være sommerstudent i Norconsult her: Jobb og karriere - Heads for tomorrow - Student - Norconsult.

På kontoret i Bergen er det over 200 ansatte og vi har ett solid fagmiljø innenfor de fleste markedsområder. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Bergen sentrum med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud. Det er egen kantine i bygget med lunsjavtale. Vi har også firmabiler for benyttelse i tjeneste.

Vi tilbyr:

  • Sommerjobb i en av Norges fremste brumiljø hvor du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innen prosjektering av bruer.

For oss er det viktig at du:

  • Har gode evner og interesse innen statikk og konstruksjonsfag

  • Liker å arbeide tverrfaglig i team

  • Bidrar til et godt sosialt og faglig miljø

  • Har erfaring med verktøy for analyse, dimensjonering og DAK/BIM, men det vil også bli gitt opplæring i systemer som Norconsult benytter.

Som sommerstudent hos oss får du:

  • Fadderordning, sommerstudentdag i Sandvika for hele landet

  • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

  • Flotte lokaler midt i Bergen sentrum

Innsending av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

www.norconsult.no/bruer

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Eirik Wie Furunes
Eirik Wie Furunes
Gruppeleder Bruer, Sivilingeniør