Vacancies

Seniorrådgiver - Hydrogen og andre energigasser

Office location
Sandvika
Application deadline
6/30/2021
Type
Permanent
Type
Senior Adviser

Norconsult satser tungt på bærekraft og det grønne skiftet, og har store ambisjoner for de kommende årene. Gruppen Prosessindustri opplever betydelig økt etterspørsel etter vår spisskompetanse innen hydrogen, CO2 og andre energigasser, og vi ser nå etter dyktige seniormedarbeidere som vil være med på denne spennende reisen.

Vi søker deg som kan bidra med å videreutvikle gruppen Prosessindustri faglig og markedsmessig, og som ønsker å jobbe med arbeidsoppgaver innenfor:

  • Prosjektering- og prosjektledelse

  • Faglig støtte til prosjekter

  • Markedsarbeid

  • Videreutvikling av prosessindustrimiljøet i Norconsultgruppen

Gruppen Prosessindustri jobber innenfor et bredt spekter av den norske landbaserte industrien, med hovedvekt på smelteverk, drivstofflagring- og distribusjon og paraplybetegnelsen energigasser. Vi løser de fleste oppgaver fra tidligfaseprosjektering til detaljprosjektering, teknologistudier, prosjektadministrasjon, byggeplassoppfølging, commissioning og due-diligence oppdrag. Gruppen Prosessindustri består av 15 dyktige medarbeidere og er Norconsults spisskompetanse innen prosessfaget.

Vi søker deg som har erfaring fra prosjektgjennomføring innen prosessindustrien. Du er en faglig sterk person innen energigasser, og har erfaring med myndighetsbehandling innen gassanlegg som omfattes av storulykkeforskriften. Vi søker deg som er utadvendt, kunnskapsrik og med lengre erfaring innen bransjen. Du motiveres av å bli faglig utfordret, lede tverrfaglige prosjekter, være mentor for dine medarbeidere, men også være et kontaktpunkt mellom Norconsult og våre kunder. Stillingene vil være sentrale i vår videreutvikling av et markedsområde i rask vekst, med utfordrende og utviklende oppgaver og prosjekter. Samarbeide på tvers av fagområder og mellom kontorer innen firmaet vil være en vesentlig del av hverdagen.

Som medarbeider i Norconsult vil du få:

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser.
  • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø.
  • Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse.
  • Miljøbevisst samfunnsplanlegging.
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne vår rekrutteringsrådgiver Bjørn Harald Aadne, tlf. 48076515 eller gruppeleder i Norconsult Øystein Hundseth, tlf. 46542099.

Søknad sendes til via elektronisk søkerskjema på Norconsults hjemmesider eller til aadne@technogarden.no, innen 30. juni 2021.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Bjørn Harald Aadne
Bjørn Harald Aadne
Direktør Rekruttering