Vacancies

Senior VVS-konsult

Office location
Göteborg
Application deadline
8/31/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag med 700 anställda i Sverige och 3800 i koncernen. Vi har i dagsläget 25 kontor i Sverige och är inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom VVS på huvudkontoret i Göteborg.

Din roll

Team Installationsteknik hos Norconsult består idag av 45 st mycket kompetenta medarbetare inom luftbehandling, kyla, värme, sanitet, styr & övervakning och el. Vi är med från idéstadie till idrifttagning och jobbar med hållbara lösningar för alla typer av fastigheter och områden. Hos Norconsult arbetar vi tvärvetenskapligt på riktigt och rör oss över kompetens- och teamgränser samt även geografiskt. Det närmsta samarbetet sker inom marknadsområdena Arkitektur, Bygg & Fastighet och VA. Team Installationsteknik kännetecknas av en öppen och prestigelös arbetsgemenskap med kollegor som är utspridda på sex olika orter i Sverige.

Då teamet har många intressanta projekt i Göteborgsområdet och kontinuerligt nya ramavtal så vill man gärna växa med ytterligare seniorkonsult för att kunna möta efterfrågan på förstudier, utredningar och projektering i Göteborgs-området. Din placering kommer att vara på Norconsults huvudkontor i Göteborg som är beläget på Lindholmen. I takt med att vi växer så finns möjligheten för rätt person att ta sig an ett gruppledaransvar. Hos Norconsult utvecklar vi framtidens solvärmelösning ASES, Active Solar Energy Storage vilket markant minskar andelen köpt uppvärmningsenergi till fastigheter.

Din bakgrund

Du har en relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller ingenjörsnivå och är väl insatt i det regelverk som råder för installationer inom bygg- och energisektorn. Du har minst 7 års erfarenhet av VVS-området varav 5 år inom projektering eller besiktning. Du är en driven och engagerad person med ett stort intresse för uppdragsledning och/eller projektering inom VVS-teknik. Vi ser det som meriterande med ett upparbetat och väletablerat kontaktnät inom Göteborgsområdet. Vi värdesätter att du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kunder samt har förmåga att ta egna initiativ. Du har kunskap om branschen och vill utvecklas för att möta framtidens krav inom vårt arbetsfält.

Vårt erbjudande

Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Martin Åhré
Martin Åhré
Teamchef, Team Installationsteknik