Vacancies

Rör- & Anläggningsprojektör

Office location
Boden, Gävle, Göteborg, Hudiksvall, Karlstad, Luleå, Piteå, Skellefteå, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik
Application deadline
3/31/2023
Type
Permanent
Type
Adviser

Industrin är en bransch i ständig förändring där effektiva lösningar och processer är avgörande för en lönsam och hållbar utveckling. På Norconsult är vi med och driver utvecklingen i branschen och arbetar varje dag med att effektivisera och optimera våra kunders industriprocesser. Tack vare våra industrikonsulters seniora kompetens och breda erfarenhet har vi förmågan att ta oss an ett brett spektrum av industriprojekt, oavsett storlek eller komplexitet.

Din Roll

Som Rör- & anläggningsprojektör kommer du hos oss på Norconsult få arbeta i ett tight team med varierande arbetsuppgifter. Våra uppdrag och projekt mot kund har en stor variation i både storlek och innehåll. Dina arbetsuppgifter kommer variera men ha sitt huvudfokus på konstruktion inom industrin viket kan innefatta arbete med förstudier, förprojekt, utredningar, beräkningar, kalkyler, 2D/3D-modellering med framtagning av ritningsunderlag och dokumentation.

Norconsult har stor vana av att arbeta med komplexa rörsystem och dess kringliggande utrustning, där höga temperaturer och tryck hanteras enligt gällande standarder.

Din Profil

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning från gymnasium eller högskola/universitet, men vi värderar även relevant arbetslivserfarenhet.  Du har minst två års yrkeserfarenhet av Industri som uppdragsledare eller konstruktör/projektör och behärskar, har tidigare varit i kontakt med ett CAD-verktyg, exempelvis Plant 3D, PDMS/E3D eller Cadmatic. Meriterande, men inget krav, är att även kunna ett beräkningsprogram som Ansys, CaePIpe eller Rohr2.

Du behöver obehindrat behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål. Du har minst B-körkort.

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor inom Norconsult.

Placeringsort:

Sundsvall, Piteå, Skellefteå, Luleå, Boden, Örnsköldsvik, Gävle, Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Örebro, Trollhättan, Kalmar, Växjö

Norconsult

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, mångfald och inkludering är fundamentalt för vilka vi är, och för att vi ska vara framgångsrika som företag. Vi strävar efter att ha en inkluderande kultur, där våra medarbetare känner sig respekterade, värdesatta och delaktiga oavsett vilka de är, hur de väljer att tro eller var de kommer ifrån.

Hos oss finns det många olika karriärmöjligheter och vägar till utveckling, vi sätter individuella utvecklingsplaner följer upp dessa löpande med medarbetar- och utvecklingssamtal. Det finns möjligheter till kurser och certifieringar som ligger i linje med din tjänst och dina karriärsmål.

För att du ska kunna prestera som bäst på jobbet krävs ett ledarskap som baseras på omtanke om dig som person om hur vi tillsammans kan skapa förutsättningar som ger en hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 39 kontor.  Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser inom bolaget hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/malin-hulinder-699b9a72/

https://www.linkedin.com/in/lars-kinell-22a0ba65/

https://www.linkedin.com/in/johanna-kindlund-15448a53/

https://www.linkedin.com/in/martin-olofsson-475b1010b/

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker med cv, personligt brev samt examensbevis.

Contacts

Profile picture of Johanna Kindlund
Johanna Kindlund
Gruppledare Rörkonstruktion
Profile picture of Lars Kinell
Lars Kinell
Gruppledare Mekanik & Anläggningskonstruktion
Profile picture of Malin Hulinder
Malin Hulinder
Avdelningschef Mekanik & Anläggningskonstruktion Sundsvall
Profile picture of Martin Olofsson
Martin Olofsson
Avdelningschef El, Instrument & Automation Gävle