Vacancies

Erfaren ingeniør/sivilingeniør innen prosjektering av slukkeanlegg

Office location
Sandvika
Application deadline
3/31/2023
Type
Permanent
Type
Senior Adviser

Norconsult søker erfarne rådgivere innen prosjektering (og kontroll) av slukkeanlegg til avdeling Bygg og Eiendom VVS. Dette som følge av stor oppdragsmengde og med klare vekstambisjoner innen fagområdet.

Arbeidsoppgaver vil primært være fagansvarlig for slukkeanlegg i spennende oppdrag i alle faser, kunde- og markedskontakt og bidra til å videreutvikle fagområdet og avdelingens medarbeidere som jobber med slukkeanlegg. Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling i et solid og dynamisk miljø, hvor vi er opptatt av å lære av hverandre og å utvikle bærekraftige og gode bygg for fremtiden.

Divisjon Teknikk og Industri på hovedkontoret i Sandvika omfatter fagene VVS, Energi, Elektroteknikk og Automatisering og har over 320 sivilingeniører og ingeniører. Avdeling Bygg og Eiendom VVS består av 57 personer fordelt på 4 jevnbyrdige grupper med en god blanding av erfarne og yngre medarbeidere. Vi arbeider med alle typer yrkes- og formålsbygg samt industri og helsebygg, i alle prosjektfaser, primært i Stor-Oslo, Drammen, Ringerike og Romerike. Blant større oppdrag med prosjektering og kontroll av prosjektering av sprinkler og vanntåke kan nevnes Construction City, Campus Ullevål, IKEA CDC lager Vestby, Horten Industripark, Spektrumskvarteret samt en rekke skolebygg og andre kommunale bygg. I tillegg utfører vi enkelte årskontroller, tredjepartskontroller og bistår retting/utbedring av avvik for gode kunder.

Avdelingen har tilstedeværelse i Oslo, Drammen, Hønefoss og Lillestrøm i tillegg til hovedkontoret i Sandvika. Avdelingen har 2 dedikerte fagspesialister innen slukkeanlegg som jobber mot europeiske og internasjonale regelverk og i tillegg 8 VVS-rådgivere med FG-900 sertifisering.

Med over 300 kompetente VVS-rådgivere hvorav ca 30 med FG-900 sertifisering på landsbasis får du i Norconsult tilgang til et av Norges største fagmiljø innen VVS og slukkeanlegg og brannrådgivermiljøet å støtte deg på og sparre med. Fagområdet og avdelingen ligger langt fremme i bruk av digitale prosjekteringsmetoder og egenutviklede tilleggsapplikasjoner i Revit.

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Rådgivning, prosjektering, oppfølging og kontroll av slukkeanlegg

 • Beregninger, analyser, funksjonsbeskrivelser

 • Kundekontakt og arbeid i team

For oss er det viktig at du er:

•    Universitets- eller høyskoleutdannet, evt annen relevant teknisk utdannelse kompensert med erfaring
•    FG-900 sertifisert for prosjektering av automatiske slukkeanlegg - sprinkler
•    Ansvarsbevisst
•    Flink til å formulere deg muntlig og skriftlig
•    Føsningsorientert og har gode samarbeidsevner
•    Faglig ambisiøs med analytiske evner
•    Erfaren med prosjektering og kontroll av slukkeanlegg etter NS-EN 12845 og NS-EN 16925
•    Erfaring med prosjektering av slukkeanlegg etter NFPA 13 er også en stor fordel
 

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag

 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Stor fleksibilitet i arbeidshverdagen

 • Fokus på kompetanseutvikling

 • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

 • Muligheter til å jobbe med ny teknologi og fremtidens prosjekteringsmetoder

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

 • Godt arbeids- og sosialt miljø. Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat

 • Mulighet for eierskap i Norges største rådgiverfirma

Innenfor fagområdet er det i dag utstrakt faglig samarbeid på tvers av kontorene for å utvikle de beste, og mest innovative tekniske løsningene. Norconsult har både regionale og landsdekkende faglige nettverk som du vil bli en del av.

Kontorsted: Hovedkontoret i Sandvika eller på et av hovedkontorets øvrige lokasjoner (Kongensgate 21 i Oslo, Drammen, Hønefoss, Lillestrøm) i kombinasjon med Sandvika

Innsendelse av søknad: Søknad med CV sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. 

Søknadsfrist: 31.mars. Søknader blir behandlet fortløpende så det er ingen grunn til å vente med å sende inn din søknad.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Bjørnulf Hannevold
Bjørnulf Hannevold
Avdelingsleder Hovedkontor