Vacancies

Norconsult søker nyutdannede VVS-Rådgivere

Office location
Sandvika
Application deadline
4/16/2023
Type
Permanent
Type
Adviser

Vil du være med på å forme fremtidens helsebygg og bidra til samfunnets viktigste prosjekter?

Hos Norconsult har vi ledende kompetanse på komplekse VVS-tekniske anlegg i sykehus, helse- og psykiatribygg, og innen farmasøytisk industri. Vi har høy ordrereserve og vokser raskt, og nå trenger vi flere dyktige nyutdannede medarbeidere med master, bachelorgrad eller teknisk fagskole i kombinasjon med relevant fagbrev, som kan bidra til vår suksess og at vi oppnår vårt strategiske mål om å bli den ledende sykehusrådgiveren i Norge.

I avdelingen Sykehus og renrom i Sandvika arbeider 42 medarbeidere med prosjektering av VVS-anlegg og inneklima, og spesialanlegg for sykehus, helse- og psykiatribygg, laboratorier. Som vår nye medarbeider vil du arbeide med å utvikle og prosjektere bærekraftige og teknisk avanserte anlegg som oppfyller strenge kvalitets- og sikkerhetskrav og muligheten til å utvikle deg i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige kolleger. Hos oss kan du forme din egen karriere gjennom utviklingsplaner og være med på å skape bærekraftige løsninger som gjør en forskjell for samfunnet.

Våre kunder er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere. Blant de større oppdragene kan nevnes AHUS Psykisk Helse Nordbyhagen, Livsvitenskapsbygget, Samlokalisering av Havforskningsinstituttet & Fiskeridirektoratet i Bergen, Haugesund sykehus og Nytt Klinikk- og protonbygg – Radiumhospitalet.

Fagfeltet VVS er i utvikling, der spesielt bruken av ny teknologi og nye prosjekteringsmetoder er økende. Dette gjør at du som ung ingeniør blir involvert i prosjektene på en spennende måte og har stor påvirkning i beslutningsprosessene. Dette stiller krav til deg og dine leveranser, men innenfor trygge rammer hos oss.

Norconsults miljø på Teknikk og Industri i Sandvika, som omfatter fagene VVS, Energi, Elektroteknikk og Automatisering, har omkring 330 sivilingeniører og ingeniører. Fagnettverk VVS teller i dag omkring 300 medarbeidere, hvorav 160 sitter i Sandvika. Du har et av Norges største og tyngste fagmiljø å støtte deg på i Norconsult!

Hos oss får du:

 • Skreddersydd kursopplegg for nyutdannede

 • Tilrettelagt opplæring og kurs i fag og BIM-verktøy, bla. Revit og Solibri

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag

 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat

 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Stor fleksibilitet i arbeidshverdagen

 • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

 • Eget fora for yngre medarbeidere direkte tilknyttet konsernets toppledelse (Yngres Råd)

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjonen

 • Sommertid med 7-timers dager

 • Fri i påskeuken og mellomjula

 • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 • Gratis parkering på hovedkontoret

Kontorsted: Sandvika. Selskapets lokaler i Lillestrøm, Drammen, Hønefoss, Ski og Oslo kan også være aktuelle på sikt.

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Kåre Kallmyr
Kåre Kallmyr
Siving. VVS , leder for avdeling Sykehus og renrom