Vacancies

El-konstruktörer till försvarsindustrin

Office location
Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik
Application deadline
3/31/2023
Type
Permanent
Type
Adviser

Är du en el-konstruktör som är intresserad av att vara med och utveckla framtidens försvarssystem? Vår kund är en högteknologisk koncern som levererar försvarsmateriel med högteknisk förmåga och kvalitet. Samarbete är ett av våra starkaste ledord på Norconsult, så om du liksom vi, värderar var du spenderar din tid, att det är hos ett företag som du trivs hos och tror på, välkommen hit.

Din roll

Som el-konstruktör kommer du att ingå i vår avdelning El, Instrument & Automation. Våra kunder finns inom flera industrier och har även internationella leveranser. Vi jobbar ofta väldigt nära våra kunder och prioriterar alltid en god kommunikation och gott samarbete både externt som internt.


Tjänsten som el-konstruktör kräver en god förmåga att arbeta strukturerat och systematiskt. Du trivs i samarbete med andra och har lätt för att kommunicera både internt och externt. Då kunden ingår i en internationell koncern behöver du goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och svenskt medborgarskap är ett krav.

Du är engagerad och driven samt nyfiken på både dagens och morgondagens teknik.Teknisk problemlösning stimulerar och utmanar dig att hela tiden utvecklas. Därtill är du en trygg och stabil person med god social kompetens.

 

Din profil

Vi söker dig som trivs i en konsultroll och som är ingenjör inom elektronik, automation eller elsystemområdet med ett intresse av elsystemkonstruktion och teknisk utveckling av komplexa system. Du har kanske jobbat med produktutveckling eller konstruktionsarbete inom fordon eller försvarsindustrin där du arbetat med konstruktion av kablage, kabeldragning samt installation av system/delsystem i befintlig eller ny produkt. Eller så kan du ha skaffat dig motsavarande kunskaper via andra erfarenher.

Meriterande med kunskaper i el-CAD-verktyget E3 samt Visio, Catia och Aras.
 

Placeringsort

Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Trollhättan

Norconsult

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, mångfald och inkludering är fundamentalt för vilka vi är, och för att vi ska vara framgångsrika som företag. Vi strävar efter att ha en inkluderande kultur, där våra medarbetare känner sig respekterade, värdesatta och delaktiga oavsett vilka de är, hur de väljer att tro eller var de kommer ifrån.

Hos oss finns det många olika karriärmöjligheter och vägar till utveckling, vi sätter individuella utvecklingsplaner följer upp dessa löpande med medarbetar- och utvecklingssamtal. Det finns möjligheter till kurser och certifieringar som ligger i linje med din tjänst och dina karriärsmål. För att du ska kunna prestera som bäst på jobbet krävs ett ledarskap som baseras på omtanke om dig som person om hur vi tillsammans kan skapa förutsättningar som ger en hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 39 kontor.  Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser inom bolaget hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/christian-skoglund-96582883/

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker med cv, personligt brev samt examensbevis.

Contact

Profile picture of Christian Skoglund
Christian Skoglund
Avdelningschef El, Instrument & Automation Sundsvall