Vacancies

Signalsäkerhetsgranskare

Office location
Gävle, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm
Application deadline
2/12/2023
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsults team för spår- och järnvägsteknik har som mål att växa och förvalta det vi har idag och söker medarbetare med minst 5 års erfarenhet av signalsäkerhetsgranskning.

Din roll

Norconsults järnvägskompetens består av 45 välmeriterade konsulter från Umeå i norr till Malmö i söder. I vår uppdragsportfölj ingår allt från ERTMS-projekteringar till BEST-uppdrag och kvalificerade utredningar. Vi har en stabil orderstock och flera viktiga ramavtal med Trafikverket, Trafikförvaltningen, Trafikhuvudmän och kommuner i hela Sverige.

Vi tar nu nästa steg och skall växa till 80 medarbetare under nästkommande tre år och önskar i samband med det utöka med en Signalsäkerhetsgranskare. Placeringen av tjänsten är valfri bland alla våra 39 kontor.

Din profil

Du är utbildad civil-, högskoleingenjör eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet inom teknikområdet.

Du är en glad och öppen person som drivs av ett stort intresse för utveckling av både den egna kompetensen och teknikområdet. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, har initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Du är noggrann, självständig, kreativ, och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Tillsammans med dina kollegor hittar du de bästa lösningarna för Norconsult och våra kunder.

Norconsult

För Norconsult är alla människors lika värde och rättigheter en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha möjlighet att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 39 kontor. Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/martin-s%C3%B6derek-aba92193/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Mattias Lindskog
Mattias Lindskog
Signalprojektör